Hullut Päivät 2016 - Rebecca Minkoff MAC

Poden huonoa omaatuntoa maailmantilanteeseen nähden, mutta en voi sille mitään, että tulin tänää todella iloiseksi Hulluilta Päiviltä* hankkimani Rebecca Minkoffin laukun takia. Hullut Päivät riehuvat myymälässä ja verkkokaupassa 10.4. asti ja mikäli et ole vielä käynyt katsomassa tarjontaa, niin kuvastoa voi selata helposti myös verkkokaupassa*. En yleensä intoile Hulluista Päivistä näin paljoa, mutta tänä vuonna tarjouksessa oli parikin pitkään haaveiltua tuotetta.

Omistan ennestään Rebecca Minkoffin laukusta pienemmän Mini MAC -version, mutta tätä suurempaa morning after clutchia olen havitellut kohta parin vuoden ajan. Hinta on ollut sen verran kova, etten koskaan ajatellut ostaa laukkua ilman hyvää tarjousta. Hullujen päivien ale oli kuitenkin niin hyvä, että päätin tarttua tarjoukseen.

Vaikka laukun aika olisikin jo joidenkin mielestä ohi, niin mulla se vasta alkoi. Eikä tätä suurempaa laukkua meinaa edes löytyä mistään verkkokaupoista enää.

rebecca_minkoff_mac_clutch
Coat: Pull & Bear / Boots: Zara / Bag: Rebecca Minkoff
rebecca_minkoff_mac_clutch2

Jotkut ovat avoimesti kommentoineet laukun kokoa liian suureksi, mutta itse koen laukun olevan juuri sellainen, mitä olen etsinytkin. Tälle laukulle tulee käyttökertoja, koska tilaa on nyt enemmän kuin pienemmässä laukussa.

Jos joku on muuten kiinnostunut ostamaan Rebecca Minkoff Mini MAC (black / silver) -laukun sopuhintaan (ovh. 219 e, Boozt.com*) , niin laittakaa viestiä ja tarjousta tulemaaan vaikka sähköpostilla. S-postin osoite löytyy sivupalkista. Laukku on siis aitoa nahkaa ja metalliosat ovat hopean väriset. Laukku on täysin uudenveroinen. Tämän linkin takaa löytyy laukkuun liittyvä postaus.

Pakko myöntää, että olen hieman sekaisin, mutta aion vielä huomennakin olla haukkana verkkokaupassa, sillä yritän klikata yhden tuotteen ostoskoriin heti aamusta. Mikä tuote kyseessä sitten on? Kerron sen teille heti, kun olen saanut tuotteen tilaukseen huomenna.

 t. Enni

* Postaus sisältää syvälinkkejä.

Kommentit

 1. MACit ovat kyllä mahtavia laukkuja, itse omistin minin aikoinaan, mutta se laventelinen versio kului käytössä niin kurjan näköiseksi :( Olen haaveillut tuosta isommasta koosta aivan liian pitkään, jäikin harmittamaan, ettei hullareilla ollut muita värejä tarjouksessa, tai no, eipä tuosta taida olla Stokkalla edes myynnissä kuin musta versio. Mä olin itseasiassa jopa ehtinyt unohtaa tämän kaunokaisen ennen kuin se ilmestyi hullareille, haha, pitääkin lähteä bongailemaan nettikirppareita jos sieltä löytyisi mullekin tuo isompi koko edullisesti :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä! Mä googlailin toria, mutta siellä näytti olevan pelkästään mini maceja myynnissä. Mitä väriä mietit?

   No aika näyttää, mitä laukulle tapahtuu! Mä yritän pitää siitä hyvää huolta :)

   Poista

Lähetä kommentti

Totta turiset kuomaseni:

Lue myös