Hulinaa Blogger's Inspiration Day:ssa

Onneksi viikon kestoinen flunssa hellitti vihdoin sen verran, että ehdin parantua BID2016-tapahtumaa varten! Kannatti osallistua, vaikka iltagaalaan en tällä kertaa tohtinutkaan mennä. En ole kuitenkaan ihan niin terve vielä...

Multa on tulossa läjä yhteistöitä kevään aikana ja olen niistä todella iloinen. Olette ehkä huomanneet, että olen pitänyt aika paljon taukoa yhteistöistä lähinnä siksi, että aika on ollut niin kortilla. Yksi näistä tulevista yhteistöistä näkyy kuitenkin jo näissä postauksen kuvissa, sillä olin tapahtumassa hiusmallina. Kirjoitan aiheesta kuitenkin oman postauksen heti ensi viikolla.

ennin_kengissa
IMG_4361 copy

Palloiltiin tapahtumassa Vanessan, Senjan ja Sofian kanssa! Suvilahden Kattilahalli oli paikkana erinomainen ja toimi bloggajille järjestetyn ammattitapahtuman tapahtumapaikkana erinomaisesti. Tila on tarpeeksi iso, eikä tungosta ollut.

Paikalla oli huikea määrä potentiaalisia yhteistyökumppaneita, mutta valitettavasti kaikkien kanssa ei riitä aika yhteistöhön. Olin kuitenkin innoissani Cloettan, Nutisalin, Santa Marian ja L'Oréalin pisteistä.

ennin_kengissa9
ennin_kengissa6
ennin_kengissa1
ennin_kengissa2
ennin_kengissa3

Cloettan pisteellä tutustuttiin uusiin pienikokoisiin Sprinkle-suklaalevyihin. Pieniä 75 gramman suklaalevyjä on saatavilla neljää eri makua, joista suosikeikseni päätyivät Cloetta Sprinkle Ice Cream Waffel ja Crispy Mint. Munhan pitäisi kuvauttaa levyt vielä Instagramiin, mutta kun ne ovat jo melkein syöty...

RAFMXYY5_68288
enninkengissa1

Yksi päivän lempikuvista oli Kopparbergin pisteellä otettu kuva, jossa poseerasimme Vanessan kanssa aidot kukkaseppeleet päässä. Nyt en muista, miten paljon alkoholista sai puhua blogeissa, joten en puhu siitä ollenkaan. Jos mietitte mikä pullo mulla on kädessä, niin kyseessä on pisteeltä maisteltavaksi saatu alkoholiton uutuusjuoma.

IMG_3752 (1)

Nyt pitää tutustua saatuihin goodie bageihin ja alkaa suunnitella jonkinnäköistä Santa Marian tex mex -iltaa ainakin yhtä tulevaa postausta varten. Kiitos Indiedaysille hyvin järjestetystä tapahtumasta!

t. Enni

Kommentit

 1. Ton Kattilahallin hyvä puoli taisi tosiaan olla se, että tilaa oli riittävästi eikä ollut tungosta, mutta toisaalta se oli myös huono asia, sillä tuntuu etten nähnyt melkeen ketään tuttuja silleen vahingossa, kuten joskus! Mekään ei tällä kertaa törmätty!

  Mäkin olen miettinyt tota yhteistyöasiaa, oikeen harmi kun nykyään aika ei riitä kaikkeen. Opiskelijana pystyi panostamaan enemmän blogiin ja yhteistyöjuttuihin, nykyään on pakko karsia jostain :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No joo totta! Mä näin teidät jossain vilaukselta kauempaa, taidettiin olla just täyttämässä yhteystietoja Vilan pisteellä! Sen jälkeen en enää nähty teitä. Oliko tila iso, vai oliko väkeä myös vähemmän paikalla?

   Niin on, eikä toisaalta haluakaan täyttää blogia pelkillä mainoksilla, vaikka niiden teko olisi itsellekin antoisaa ja sisältö blogiin sopivaa. Puolensa ja puolensa... :/

   Poista
 2. Ihanaa ettei ollut ruuhkaa, mutten koskaan sullekaan ehtinyt puhua, vaikka bongasin sut useamman kerran. Aika vaan loppui...!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No sama juttu! Eli ainakin oli hauska päivä ilmeisesti? :D

   Poista
 3. Oli kyllä niin kiva taas nähdä ja rupatella ja onneksi päästiin hengissä kotiinkin lumipyrystä huolimatta :D
  Nähdään taas pian ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli ihana nähdä ja kiitos kyydistä! Pitikin kysellä, että miten teidän loppumatka sujui. Rakeita huhtikuussa yöööök!

   Poista

Lähetä kommentti

Totta turiset kuomaseni:

Lue myös