OOTD: ALETAKKI - CAMEL COAT

Kuvissa näkyy talven paras (ja ehkäpä ainoa) alelöytö, eli lämpimän beige camel coat - villasekoitetakki, joka ulottuu polviin asti. Pull & Bearin ale ei pettänyt tälläkään kertaa, vaan takki löytyi alerekistä 20 eurolla.

Onko teitä onnistanut alennuksissa?

IMG_ennin_kengissa

Kuvista sen verran, että olen ihan kohta lähdössä synttäreille, eli sain tekosyyn tälläytyä. Ehdin kuitenkin vielä hetkisen popitella Robin Schulzin Show me lovea.

id_enninkengissa12
Bag: Rebecca Minkoff / Jeans & Boots: Zara / Camel coat: Pull & Bear / Shirt: New Yorker

enninkengissa13
ennin_kengissa

Huomaatteko kuvien laukun? Olen käyttänyt Rebecca Minkoffin Mini M.A.C -laukkua vain muutamia kertoja. Olen kokenut sen hieman liian pieneksi omaan tarpeeseeni ja vaikka pidänkin isompaa M.A.C-laukkua ehkä jopa liian massiivisen näköisenä, tekisi mieli kovasti vaihtaa sellaiseen. 

Samaten näin pitkähiuksisena kokee erinäisiä ongelmia metallisen hihnan kanssa, sillä hiukseni tarttuvat vähän väliä ketjuun. Katsotaan, meneekö tämä siis myyntiin jossain vaiheessa. Miten mustan laukun löytäminen voi (edelleenkin) olla niin vaikeaa?

terv. Enni

Kommentit

 1. Toi on niin totta, että hiukset on joka paikassa kiinni...

  Kaunis takki eikä todellakaan hinnalla pilattu! Mä en ole aleista löytänyt kuin oikeastaan yhdet farkut. Muutakin olen ostanut, mutta ei niitä voi löydöiksi sanoa; lähinnä perusvaatteita.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! Joo, aina hiukset kiinni ketjuissa ja joka paikassa. :/

   Ihmeen vähän aleissa oli mun mielestä ylipäätään mitään. Nykyään on alet vähän joka kuukausi!!

   Poista
 2. Upea löytö tuo takki! Omat löydöt on tullut tehtyä lähinnä tuolta kosmetiikkapuolelta.

  Ja totta, missä ne kaikki kivat ja sopivan kokoiset mustat nahkalaukut on??

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! No älä! Pikkuruisia nahkalaukkuja näkee joka paikassa, mutta sellainen, mihin mahtuisi peilitön järkkäri ja lompakko.. ja jossa olisi ehkäpä olkahihna - ovat kiven alla...

   Poista

Lähetä kommentti

Totta turiset kuomaseni:

Lue myös