H&M Conscious Exclusive 2016

Kesämorsioille upeita uutisia! H&M julkaisee pian Conscious Exclusive -malliston, johon kuuluu muutama kappale romanttisia häämekkoja ekologisia arvoja arvostavalle morsmaikulle. Malliston muutkin tuotteet pyrkivät noudattamaan vihreitä arvoja ja koostuvat Louvren taidemuseon arkistoista inspiraationsa ammentaneista kesämekoista, paidoista ja mm. hameista.

Olen odottanut innolla ja kauhulla tätä päivää kolmen vuoden ajan. Vuonna 2013 eräs Conscious Exclusiven mekko teki minuun niin lähtemättömän vaikutuksen, että olen pelännyt saman tapahtuvan tälläkin kertaa - ja niin taisikin tapahtua.

H&M_conscious_exlusive2
image: hm.com

Vuoden 2013-malliston puuterinväristä pitsimekkoa on äärimmäisen vaikeaa löytää käytettynä, varsinkin kun sen omistavat henkilöt tiedostavat mekon olevan omalla tavallaan harvinaisuus, jolle kyllä löytyisi ottajia. Niinpä mekosta saisi pulittaa vähintään tuplahinnan. 

Olen ihan oikeasti viimeksi tänään etsinyt kyseistä mekkoa eBaysta. Kadun siis sitä, etten koskaan tilannut Conscious Exclusive 2013 -malliston puuterinväristä pitsimekkoa itselleni, koska se on edelleen yksi maailman kauneimmista mekoista.


H&M_conscious_exlusive
image: hm.com

Vuoden 2016 mallistossa tykästyin silmittömästi vaaleaan pitsiseen häämekkoon (oikeanpuoleinen kuva yläpuolella), joka sopisi häiden ohella myös muihinkin kesärientoihin. Pystyn kuvittelemaan itseni kesäiltaisen sumun peittämälle pellolle hyppelemään tämä mekko ylläni...

Hintatietoinen morsian säästäisi tällaisen mekon valinnalla euroja, sillä mekon hinta tulee varmaan pyöristymään suunnilleen 400 euron pintaan. Hihalliseksi hääpuvuksi se on kuitenkin aika edullinen valinta. Muuten vaan menomekoksi... aika tyyris. Saas nähdä.

Ekologinen mallisto tulee myyntiin 7. huhtikuuta myymälöihin ja hm.comiin. Lähdettekö apajille?

t. Enni

Kommentit

  1. Oi toi alhaalla vasemmalla on k-a-u-n-i-s! Kauniita siis kaikki, mutta tuo on mun suosikki. En kyllä uskalla katsoa, mitä se maksaa... tai ehkä mä vaan vähän kurkkaan...

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Totta turiset kuomaseni:

Lue myös