ACO - Kevään 2016 uutuudet

Kesä lähenee kovaa vauhtia, joten on aika esitellä ACOn kevään uutuudet. Viisi uutuustuoteista sisältää Triple Moist Complex® -kosteudensitojayhdisteen, joka estää ihon ennenaikaista vanhenemista. Tämä siitä syystä, että vaikka aurinkovoide normaalisti tuntuisi rasvaiselta ja ihoa kosteuttavalta, ei näin aina ole. Uudet ACO-aurinkovoiteet myös syväkosteuttavat ihoa. 

Kukapa ei nauttisi auringon lämmöstä kesäisin ja haluaisi kerätä itseensä mahdollisimman paljon D-vitamiinia auringon kautta? Valittavasti ihana rakas aurinkomme, tai oikeastaan auringon säteet, voivat aiheuttaa paljonkin tuhoa iholle. Suojaamalla ihoa aurinkotuotteilla voi auringosta nauttia pidempään. 

Käytin koko viime kesän ACOn aurinkosuojia (saatu blogin kautta) ja olin tyytyväinen tuotteisiin. Ne soveltuivat hyvin herkälle iholleni ja suojasivat auringon haitoilta ilman, että paloin kertaakaan. 

enninkengissa_aco_sun3
enninkengissa_aco_sun

Jos taas et viihdy auringossa, tai aurinkoa ei yksinkertaisesti ole, mutta haluat nauttia rusketuksesta ympäri vuoden, kokeilemisen arvoisia tuotteita ovat hyvät itseruskettavat voiteet. ACOn viime kuussa järjestetyssä tilaisuudessa painotettiin sitä, että kaikille itseruskettavat eivät sovi, sillä joidenkin iholla minkä tahansa merkin voide reagoi muuttumalla oranssiksi. Sille ei oikeastaan voi mitään, sillä jokainen ihminen on yksilöllinen. Itseruskettavan tarkoituksena ei ole kuitenkaan värjätä ihoa oranssiksi, vaan antaa kaunis päivettynyt hehku.

Uudistettu ACO Self Tanning Lotion (kokeilussa blogin kautta) on helppokäyttöinen itseruskettava, joka vaikuttaa tehokkaasti, yhden käyttökerran jälkeen ihoni sai kevyen päivetyksen. Voide sopii niin koko vartalolle kuin myös kasvoillekin. Kannattaa kuitenkin huomioida, että itseruskettavassa ei kuitenkaan itsessään ole aurinkosuojaa, eikä se sellaisenaan sovi aurinkovoiteeksi.

enninkengissa_aco_sun2
enninkengissa_aco_sun1

Muista aurinkosuoja, niin voit nauttia auringosta vähän pidempään. Kaikki ACOn uutuustuotteet ovat tulossa apteekkeihin huhtikuun 2016 aikana. 

t. Enni

Kommentit

  1. Eipä ole tarvinnut paljon itseruskettavia käyttää, mutta en mä kyllä tiennyt, että jollekin kaikki itseruskettavat voivat aiheuttaa oranssin lopputuloksen... Aika keljua...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin siellä kerrottiin, en tiennyt myöskään ennestään. Joidenkin ihot reagoivat ilmeisesti tuotteeseen kuin tuotteeseen muuttumalla enemmän oranssiksi.:/

      Poista

Lähetä kommentti

Totta turiset kuomaseni:

Lue myös