Ystävänpäivä Tampereella

Okei, en enää yleensä harrasta puhelinräpsyjä, mutta nämä ovat jumankekka ainoat kuvat viime viikonlopulta, joissa näkyy muutamat Ideaparkista tekemäni aleostokset. Mulla oli ideana pukeutua illaksi paljon yksinkertaisempaan settiin, mutta ensin löytyivät käärmekuosiset korkkarit Mangosta ja sen jälkeen avohihallinen paita Guessilta -60 % alennuksesta. Siinäpä se ilta-asu sitten olikin.

En ole ihan varma, mitä mieltä olen kenkien remmeistä, koska ne ovat suhteellisen alhaalla, mutta sen sijaan kengät olivat aivan älyttömän hyvät jalassa korosta huolimatta. Itse asiassa nämä saattavat olla jopa mukavimmat omistamani korkokengät, joten sikäli olen todella iloinen, että törmäsin niihin. 

enninkengissa2

Mun ystävänpäivä kului kahden hyvän ystävän seurassa. Lähdettiin reissuun Tampereelle lauantaina ja palattiin kotiin vasta sunnuntai-iltana. Kyseessä oli varsinainen aivot narikkaan, rahaa palaa -reissu. Shoppailut meni överiksi ja aamupalakin käytiin syömässä ei yhtään sen tyyriimmässä paikassa kuin Ravintola Tammerissa

Eikä sovi unohtaa lauantai-illan myöhäistä illallista, jolloin kävimme syömässä viikinkiravintola Haraldissa. Pari kuohuviinilasillista ja hyvin kasvisruokapainotteinen viikko saattoivat vaikuttaa päätökseeni tilata ruoaksi Osso Bucoa. Olihan se ihan älyttömän hyvää, mmh rakastan ruokaa.

Hotellinaapuritkin olivat kivoja. Ystävänpäivän ohella vietettiin ystävän syntymäpäiviä, joten naapurimme halusivat selvästi muistaa häntä. Olisi siinä ollut puhelinnumerokin myöhempää yhteydenottoa varten. 

enninkengissa5

Parasta ystävien seurassa on kuitenkin se, että pääsee laittautumaan rauhassa ja samalla voi pyytää ystävältä apua laittautumiseen. Katsokaa, mulla on huulet!

enninkengissa3

Tikkarikuvaa otettaessa mun ystävä tokaisi, että näytin hauskalta mutustellessa tikkaria nahkahanskat kädessä.

enninkengissa1
Kotimatka ystävän kanssa / Parmankinkku-cantaloupemeloni-pizzla

Siitä oli ystävänpäivä tehty. Voin suositella kaikille!

t. Enni

Kommentit

 1. Kuulostaapa ihanalta viikonlopulta! <3 Tulis niin tarpeeseen kans!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla! Yllättävän paljon ehti tehdä vuorokaudessa, joten ihan pienikin reissu kannattaa! :)

   Poista
 2. Oi miten ihana toi sun paita! Teillä on ollut varmaan ihana viikonloppu. Me käytiin kerran Lahden Haraldissa syömässä ja se oli - saanen sanoa - huonoin ravintola, missä olen ikinä syönyt. Teillä taisi olla parempi tuuri Tampereella.

  Missä hotellissa muuten yövyitte?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oltiin ihan huoneistohotellissa Forenomissa. Meillä oli iso kolmen hengen huone. Sijaitsee siinä melkein Haraldia vastapäätä.

   Voi harmi. :( Mä en ole koskaan ehtinyt käydä Haraldissa, vaikka ehdinkin asua Tampereella pari vuotta. Silloin kävelin pari kertaa paikan ohi, ei vaan tullut mentyä. Tietysti valitsemani annos ei ollut listan edullisin annos ja ruoka saattaa olla paljon kokeista kiinni. Pari kertaa pettynyt lemppariravintolan annoksiinkin, koska eri kokit tehneet ruoan eri tavalla. :/

   Poista
  2. Mutta siis tykkäsin annoksesta siksi, että siinä oli samoja makuja kuin tässä: http://www.enninkengissa.fi/2014/03/karamellipossua-farangin-tyyliin.html
   Plussana ihanat valkosipuliperunat, kastikkeessa siis maistui tähtianis ja liha oli mitä mureinta, muttei yhtään kuivaa.

   Poista
 3. Wauu mitkä pusuhuulet! ♡♡

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Meikillä todellakin saa ihmeitä aikaan hahaa :D

   Poista
 4. Kiva että tykkäsitte Haraldista, se voi onnistua mutta voi myös olla aika pettymys. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pessimisti ei pety! ;D Ei oikeastaan ollut ennakko-odotuksia, joten kiva, että saatiin hyvää ruokaa! :)

   Poista
 5. Upea meikki ja ihania kuvia! Oot kyl nättimys <3

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Totta turiset kuomaseni:

Lue myös