SAS LOUNGE ja Hermoratahieronta

Niin meni talviloma ja olen taas kotona Suomessa. Paluu arkeen sujui onneksi kevyesti, sillä tänään pystyin suunnittelemaan tulevaa viikkoa kotoa käsin, samalla kun pari henkilöä kiinnitteli kattolistoja asuntoon. Olen kuitenkin tuntenut olevani koko päivän jotenkin tokkurainen.

Lähdimme eilen Espanjasta kohti Ruotsia kahdentoista aikoihin päivällä. Lentokone saapui Arlandan lentokentälle nelisen tuntia myöhemmin, jolloin jouduimme odottelemaan vaihtolentoa pari tuntia. Talviloman sesongin ja sikahintaisten lippujen takia jouduin ostamaan vaihdon sisältäneen lentolipun, mutta onneksi vaihto sujui hyvin, siitäkin huolimatta, että kone oli eilen Ruotsin päässä tunnin myöhässä miehistön myöhästymisen takia.

enninkengissa_45

Leppoisaa tunnelmaa loi kuitenkin se, että satuin saamaan SAS:ille* Plus-luokan liput samalla hinnalla kuin halvemman luokan, joten tietysti halusin upgreidata luokkaa ilmaiseksi. Niinpä lentolippuumme kuuluivat niin ruoat kuin juomat, sekä Arlandan kentällä pääsimme vielä SAS* Loungeen, jossa oli tarjolla syötävää ja juotavaa WiFin ohella.

Aion tästä lähin varmasti maksaa muutaman kympien ekstraa tällaisesta pienestä luksuksesta, matkatavaroitakin olisi saanut olla kaksi 23 kilon laukkua per henkilö, koneeseen pääsi ensimmäisenä ja matkalaukkuihin laitettiin Priority-tarrat. Rahalla saa ja hevosella pääsee...

enninkengissa_455

Tänään olen kuitenkin ollut tokkurassa ja viimeinen herätys asiaan tapahtui pari tuntia sitten Piloxing-tunnilla. 15 minuuttia ennen tunnin loppua kunto petti ja jouduin siirtymään pukuhuoneeseen. Siihen loppui se jumppa.

Mulle ei ole ikinä sattunut mitään vastaavaa, eikä ohjelma ollut edes uusi tällä kertaa. Ehkä eilinen matkustaminen otti vielä koville, tai sitten kroppa oli vielä vähän sekaisin hermoratahieronnasta, jossa kävin kolme päivää sitten.

enninkengissa_456

Kävin loman aikana hermoratahieronnassa Fuengirolassa. Hierojana toimi Max And The Ducks -yhtyeestäkin tuttu Marcos. Kaikkiaan koko kropan hermojen läpikäynti vei kaksi tuntia ja ne minuutit olivat kyllä joka sentin arvoisia (siis vain 40 euroa kahdesta tunnista). 

Mulla on ollut koko vuoden ajan ongelmia puutuneiden käsien kanssa ja Japanin reissulta sain vielä yhden puutuneen varpaankin tuliaisena. Syyt voivat johtua pinteessä olevista hermoista ja/tai niskan tukkoisista nikamista. 

Kokeilemani kiinalainen hermoratahieronta oli tehokasta, muttei sattunut. Kaikista kipeimpien kohtien kohdalla piti sanoa heti, jos sattui. Kärsin myös toisinaan jonkinasteisesta penikkataudista ja voin sanoa, että sääret ovat kuitenkin lähes kosketusarat, vaikka niitä hierottiinkin aika hellin ottein. Mielelläni kuitenkin kokeilen kaikki mahdolliset hoidot, koska olen oikeasti ihan jumissa. 

enninkengissa_457
enninkengissa_458

Hermoratahieronnan loppupäätelmänä sain kuulla, että ääreisverenkiertoni on huono, koska minulla on aina kylmä. Pumppu pumppa siis huonosti! :( Pitäisi keksiä tapoja kehittä sydänlihasta.

Sen lisäksi kuulin, että kaksi tai kolme niskanikamaa ovat niin pinteessä, ettei ihme, jos kädet puutuvat. Myös vedenjuonnin merkitystä korostettiin useampaan otteeseen. Sain myös kotihoito-ohjeita mm. niskan venyttämiseen ja siihen, mitä tehdä, jos kädet puutuvat.

enninkengissa_451
enninkengissa_452

Koska tänään Piloxing-tunnilla tuli niin heikko olo, täytyy pitää huomenna urheiluvapaa päivä ja toivoa, ettei vaan olisi flunssaa tai muuta vastaavaa tulossa. Kevättä kohti kuitenkin mennään, joten pitää pysyä positiivisena. Päivätkin ovat jo paljon valoisampia ja lomaan on aikaa enää hullut kolme kuukautta.

Laittelen lisää Espanjan kuulumisia heti, kun kerkiän. Mukavaa maanantaita kaikille.

t. Enni

* Sisältää syvälinkin

Kommentit

  1. Kuulostaapa luksukselta tuo Sas lounge. Ei laiskaan huono tapa viettää aikaa lentojen välillä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo se oli ihan oma maailmansa siellä lentokentän yläkerrassa! :D Vähän tuli blogipippalot mieleen, tosin siellä oli ainoastaan todella hiljaista haha. :D

      Poista

Lähetä kommentti

Totta turiset kuomaseni:

Lue myös