Kevätkuulumisia Espanjasta

En osaa sanoa, miksi juuri tämä postaus temppuilee muotoilun suhteen, mutta tätä ei saa korjattua. :D

Enninkengissa_espanja2Enninkengissa_espanja5Enninkengissa_espanja8Enninkengissa_espanja9Enninkengissa_espanja12pincher_mixEnninkengissa_espanja7Ennin_kengissaEn halua kuluttaa yhtään enempää aikaa koneella, vaan suuntaan nyt nauttimaan ulkoilmasta. Parin tunnin päästä mulla on varattu aika hierojalle ja sen jälkeen suunnittelimme shoppailureissua Plaza Mayorille.
Enninkengissa_mijas_espanaEnninkengissa_mijas_espana2

Enninkengissa_espanja


Turkoosin betonipöydän tekijän Joshua Van Den Eedenin artofeeden.com-sivuilla tai Facebook-sivuilla kannattaa vierailla. Pöydissä on hiekkaa Mijasin vuoristosta ja pöytä on täysin käsintehty paikallisen taiteilijan toimesta. Ei hieman haluttaisi hankkia yksi tuollainen takapihalle...

t. Enni

Ps. Jostain syystä mulla on aina ongelmia saada postausta viimeisteltyä työkoneella, Blogger ei toimi tällä koneella yhtään samalla tavalla kui kotikoneella. Siksi kuvat ovat ihan päin mitä sattuu sommiteltu. ;)

Kommentit

 1. Oli ne kuvat miten päin vaan, ne on ihania! Aiotko olla kauankin Espanjassa? Hiihtoloman? Mä en malta odottaa torstaita, kun mekin päästään Espanjaan. Tuli jo hirvee churrohimo tosta sun kuvasta! Nauti - Disfruta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! Oi toivottavasti teillekin tulee kiva reissu, säät on ainakin täällä suosineet!:)

   Poista
 2. Ah Espanja, tuo eka kujamaisema ja churrot <3

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Totta turiset kuomaseni:

Lue myös