Heritage-aurinkolasit ja Bleiseri

Pahoittelut, että postaukseen tuli monta samanlaista kuvaa, mutta ajatuksenani oli aluksi jakaa nämä kuvat kahteen eri postaukseen asun ja arskojen perusteella. Menköön nyt kuitenkin yhdessä, niin pääsen yhdellä kertaa näyttämään pari kevään aikana hankittua uutuutta.

Yksi kiva uutuus silmälasikokoelmassani on ollut Instrun ja Indiedaysin yhteistyön kautta saadulla lahjakortilla hankitut Heritagen aurinkolasit. Alun perin tarkoituksenani oli ostaa uudet Ray Banit, mutta koska merkiltä ei löytynyt enää yhtään sopivaa mallia, vaihdoin suunnitelmia. Niinpä halusin jotkut hieman erikoiset aurinkolasit, jollaisia minulla ei vielä ollut. Mikäs sen parempi kuin pyöreälinssiset, metallisankaiset aurinkolasit.

IMG_3556_small

Ihastuin lasien ulkonäköön saman tien, sillä särmää niihin loivat alun perin laseissa olleet violetit liukuvärjätyt linssit. Kuten kuitenkin kuvista näkyy, omani ovat ruskeat. Tämä johtuu siitä, että Instrumentarium teettää linssinsä ulkomailla, eikä kaikenlaisia linssejä ole saatavilla kaikkiin kehyksiin. Vaikka kuinka yritimme saada tilattua violetit liukuvärjätyt linssit, ei se lopulta onnistunut. Jos linssejä valmistettaisiin vielä Suomessa, homma hoituisi kuulemma yhdellä puhelinsoitolla.

Onneksi ruskeatkin ovat nätit ja sain alkuperäiset linssit kehysten mukana. Saatan tulevaisuudessa käydä silmien laserleikkauksessa, jolloin leikkauksen jälkeen linssit voisi vaihtaa alkuperäisiin.

Onko kenelläkään kokemusta silmien laserleikkauksesta?

IMG_3539_small
instu_heritage
ennin_kengissa

Toinen uutuus on kuvissa näkyvä bleiseri, jonka löysin Zaran alennuksista viime viikonloppuna. Tarvitsin semivirallisia jakkuja, joita voisin pitää semivirallisissa tilaisuuksissa. Musta bleiseri luo aina niin virallisen ilmeen, kun taas tweed-tyylinen jakku tekee tyylistä asteen rennomman. Ostin hyvin samantyylisen bleiserin myös harmaana.

Samalla kun olen hankkinut muutamia uusia juttua vaatekokoelmaan, kävin taas vanhat vaatteet läpi ja roudasin kolme Ikeasäkillistä vaatteita Järvenpään Eurosetille. Siellä ne ovat myynnissä ensi torstaihin asti.

IMG_3574 copy
IMG_3590small
IMG_3552_small

Olipas outoa nähdä oma naama kameran ikuistamana, sillä viime kerrasta on todella pitkä aika. Musta tuntuu, että tämä oli joulun jälkeen ensimmäinen kerta, kun päällä ei ollut neule tai jokin muu lämmin paita. Tänään oli kuitenkin ihana aamu. Istuin keittiössä kuuman teekupillisen kanssa ja kokeilin uusia meikkejä ja tekniikoita kaikessa rauhassa. Päivällä kävimme vielä herkuttelemassa Keravan Pikku Buddhassa nepalilaisen ruoan merkeissä.

Huomenna olisi taas sunnuntai, mutta se tarkoittaa myös sitä, että tuleva talviloma lähenee kovaa vauhtia. Ihanaa viikonloppua kaikille!

t. Enni

Kommentit

 1. Sopiipa aivan ylihyvin sulle noi arskat!! Ja muutenkin tyylikäs asu :)

  VastaaPoista
 2. Hei käypä lukemassa hues of Black blogin postaus, Ei viimeisin,vaan tokavika postaus.Siellä on todella kattava kuvaus laserleikkuaksesta.
  -kirs-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon vinkistä, käyn heti kurkkaamassa!

   Poista
 3. Tosi kaunis asu, nuorekkaan virallinen. Mä olen monesti miettinyt, pitäiskö näin niinkuin aikuisella olla jonkinlainen bleiseri / jakku, mutta mä näytän mielestäni niin hölmön viralliselta niissä, etten edelleenkään yhtään sellaista omista. Enpä mä tosin välttämättä tarvitsekaan.

  Tosi kaunis meikki sulla näissä kuvissa, etenkin silmät korostuu tosi kauniisti! Mun kaveri kävi laserleikkauksessa ja hän kertoo siitä blogissaan: http://hehkuvainen.blogspot.fi/2015/10/leikkauskertomus.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Harmaa tai beige jakku poistaa siitä liian virallisuuden, kannattaa kokeilla. Se saattaa omaan silmään näyttää virallisemmalta kuin muiden mielestä. Toki maltilliset olkatoppauksetkin poistavat virallisuutta.

   Kiitos paljon kommentistasi, kokeilin hieman varjostamista ja silmiin käytin myös paljon aikaa. :D Käyn kurkkaamassa jättämäsi linkin, kiitos vielä siitäkin!

   Poista
 4. Ooh päheet lasit! Näytät ihan joltain huippumallilta noissa ja tossa huulipunassa :)

  VastaaPoista
 5. Onpa tosiaan mageet lasit ja pakko kyl kompata Hansua! ♡

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Totta turiset kuomaseni:

Lue myös