Minna Parikka Raven & Namitupa

Ajattelin tehdä pikaisen postauksen lauantain kunniaksi (ps. sellaisia asioita, kuin nopeasti tehdyt postaukset ei ole olemassa).

Ajattelin aluksi esitellä teille maailman parhaimman salmiakin. Kyseessä on suomalaista käsityön taidonnäytettä Ilmajoelta. Karkeista vastaa Namitupa -niminen karkkitehdas. Ensiksi löysin mango-salmiakkimakeisia Punnitse & Säästä -kaupasta, joten arvatkaa hyppäsikö sydän kurkkuun, kun löysin näitä muutama viikko sitten myös ihan Järvenpään Citymarketista. Aijai, kauppiaalle täysi kymppi, kiitos tästä.

Mun on pakko käydä Ilmajoella kesällä...

IMG_3510_namitupa

Tänään olen ihan yksin kotona iltaan asti, saan viettää vähän omaa aikaa. Mitä se käytännössä tarkoittaa? Mulla pyörii juuri Alan Walkerin - Faded yhden tunnin versiona kaiuttimista, eikä se ole hiljaisella. Seuraava suunnitelma on päättää, haenko Kin Sushista take away -sushit itselleni ja syön ne lounaaksi kotosalla.

Tasan viikko sitten kävin muuten Minna Parikan myymälässä Helsingissä, koska sain joululahjaksi "lahjakortin" liikkeeseen. Tietenkään ne juuri haluamani kengät eivät tulleet alennukseen joulun jälkeen, joten sovittelin kaikki mahdolliset parit läpi. Valitsin kuitenkin pitkän sovittelurumban ja harkinnan jälkeen nilkkurit, jotka bongasin heti niiden ilmestymisen jälkeen. Halusin myös valita kengät ilman korkeaa korkoa, jotta niitä tulisi käytettyä usein.

id_minna_parikka_raven_Vagabond

Kengät jakavat mielipiteet, mutta mun mielipide on varmasti kaikille selkeä. Me likey. Samalla reissulla mukaan tarttui myös hieman konservatiivisempi jalkinepari, sillä mulla oli tarvetta myös mustille talvikengille. Satuin voittamaan Vagabondin myymälään lahjakortin juuri ennen joulua, joten tästä syystä talvikengiksi valikoituivat hyvin yksinkertaiset Vagabondin talvinilkkurit.

Minna Parikan Raven on sen sijaan ronski pari. Painavat kengät, kynsiä, metallia ja huulipunaa yhdistettynä mustaan, tukevaan nahkaan. Mulla on ihan oma nimitykseni tämänlaisille kengille, eikä se nimi ole kaunis. Sen sijaan nämä kengät ovat.

t. Enni

Kommentit

  1. No huh, on meinaan päheet Parikat!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Hauska kävellä niillä, kun joka toisen vastaantulijan katse liukuu suoran kenkiin jääden tuijottamaan niitä :D

      Poista

Lähetä kommentti

Totta turiset kuomaseni:

Lue myös