Karl Fazer Travel -suklaalevyt

Suklaaholistit, te varmaan sekoatte Fazerin uusista suklaaherkuista? Kuulun itse siihen kuppikuntaan, joka ei juo kahvia ja valitsee suklaan sijaan salmiakin. Jos silti pitäisi valita yksi suklaa, se olisi kotimainen Fazer.

Kävin eilen töiden jälkeen Karl Fazer Caféssa maistelemassa Fazerin suklaiden herkullisia uutuusmakuja, joiden oheen Fazerin kondiittorimestari Eero Paulamäki oli loihtinut upeita herkkuja. Matkaa Köpikseen en voittanut, mutta onnittelut kuitenkin lentolipun onnekkaalle voittajalle!

IMG_8742 copy
IMG_8738 copy
IMG_8734 copy
IMG_8733 copy
IMG_8747 copy

Heti tänään lahjoin työkavereita ja oppilaita Karl Fazer Travel "London Toffee Rocks Salty Cookie" -suklaalla. Näytti maistuvan. :)

t. Enni

Kommentit

 1. Oi noi Rio ja Lontoo kuulostaa niiiiiiiin nameilta! Onko nää siis tulossa ihan normikauppoihin?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aloitin aamun Riolla ja Lontoo syötiin eilen töissä. On hyviä! :D Tulevat kauppohin helmikuussa ja hinta tulee olemaan noin kaksi euroa kappale!

   Poista
 2. Mä aloitin sellaisen ihastusaallon postaamalla näistä Instaan tammikuun alussa, että sanoin miehelle että vaadin provikkaa Fazerilta (tein siis ihan omasta ilosta). Kyllä tavalliset levyt ovat paljon parempia kuin nämä, kahvininhoajana mudcake oli kamalaa, minttu paras näistä ja valkosuklaa liian ällö, mutta tulipahan maistettua. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai haha, laita sinne viestiä! ;) Aika moni muukin on samaa mieltä siitä, että perinteinen on parasta, tosin onhan niitä tavallisiakin vaikka minkä makuisia. Mielestäni Rio maistuu aika samalta kuin Fazerin minttu(krokantti?), mutta sitähän isona levynä ei edes saa. Tässä sille vaihtoehto.

   On mulla itse asiassa yksi lemppari ylitse muiden suklaista, mutta sitäkään ei Suomesta saa eikä se ole perinteinen pelkkä suklaa. Milkan LU -suklaalevy, jossa on keksejä. Se on hyvää!

   Poista
  2. ainakin sellon prismassa on noita milkan LU-levyjä :)

   Poista
  3. Onko oikeasti? En ole nähnyt vielä missään Suomessa juuri niitä? Tallinnassa taisin bongata niihin lähimpänä :D

   Poista

Lähetä kommentti

Totta turiset kuomaseni:

Lue myös