Vuoden valokuvat yksiin kansiin / Ifolor

Oi jessus tuo Arman ja viimeinen ristiretki laittaa asioita tärkeysjärjestykseen. Päädyin muistelemaan omaa vuottani, koska kerään parhaillaan koneelta kuvia jokavuotista Ifolor-kirjaa* varten. Kuvakirja on hyvä tapa tallettaa vuoden kuvat yhtiin kansiin.

Vuosi on tuntunut menneen yhdessä hujauksessa. Tällä hetkellä olen ehtinyt kerätä kuvia vasta alkuvuodesta kesäkuuhun. Teki hyvää palata vuoden takaisiin tapahtumiin ja huomata, että onhan sitä elämää ollutkin! Niin paljon on tapahtunut, mutta onneksi suurimmilta osin vain hyvää. Ensi joululomaa odotan jo innolla.

IMG_8120SMall

Voitteko muuten kuvitella, että tuolla Paplarin yläkerrassa mä asuin opiskellessani korkeakoulussa? Oi aikoja, oi joka torstain ja sunnuntain karaokea. Toisinaan opiskelijan helppoa arkea kaipaa (ei karaokea), mutta en kyllä enää palaisi ajassa taaksepäin, vaikka se olisikin mahdollista.

IMG_1329 copy

Ps. Jaiks, Ifolor* tietää, että teen vuosittain kuvakirjan, joten he lähettivät minulle niin hyvän alennuskoodin, etten voi jättää käyttämättä sitä. Koodi umpeutuu jo 8.12, joten kiire tulee. 

Kuinka vielä sattuikaan, sillä katsoimme tänään (opiskelijoiden pyynnöstä), kurssin viimeisten tuntien kunniaksi jakson South Parkia, koska sisällöltään eräs jakso sopi niin loistavasti media-alaan. Pakko sanoa, että tuli hieman huono omatunto näiden sponsoroitujen postausten ja syvälinkkien maailmassa. Toisaalta, elantoa tässä edelleen yritetään tienata itse kukin.

Jos kiinnostaa, suosittelen katsomaan South Parkin 19. tuotantokauden jakson kahdeksan. Jakso kantaa nimeä Sponsored Content. Ja kyllä, tämä julkaisemani postaus sisältää syvälinkkejä.

t. Enni

*Syvälinkki

Kommentit

Lue myös