Joulukuusi & Jouluvalmistelut

Kolme yötä jouluun on... Mitä?! Ei tunnu joululta siksi, ettei ole lunta. Vaikka kuinka yritän herätellä joulufiilistä, ei vaan tunnu siltä. Viime jouluna oli sentään vähän lunta, mutta kyllä mulla on muistissa monta lumetonta joulua blogihistorian aikana.

Nautin tällä hetkellä kuitenkin ihanasta kahden ja puolen viikon joululomastani. Tuntuu todella luksukselta olla vain ja herätä koira kainalosta vasta yhdeksän jälkeen.

IMG_2732 copy

Tällä hetkellä lahjaostokset on jo tehty, kuusi koristeltu ja muutamat joululaatikot pakastimessa odottamassa jouluaattoa. Tänä vuonna kotia koristaa kaunis serbiankuusi, joka löytyi Keravan Hong Kongista. Aidon kuusen tuoksua ei voita mikään.

Kuusenkoristeet löysin tammikuussa alennusmyynneistä Anttilasta. Ihastuin heti kuvissa näkyviin liiloihin joulukoristeisiin, joissa osa palloista on päällystetty glitterillä. Sen lisäksi hankin kermanvalkoisia lasipalloja, jotka ovat tosin niin raskaita, että vain vahvimmat oksat jaksavat kannatella niitä.

IMG_2743 copy
IMG_2701 copy
IMG_2747 copy

Nyt pitäisi vielä keksiä jokin mekko uudeksi vuodeksi. Ehkä olisi järkevintä odotella alennusmyyntejä (tai valita joku jo omistamistani mekoista), mutta taidan kiertää kaupat varmuuden vuoksi ensi viikolla.

Mulla olisi myös aikaa käydä kampaajalla leikkauttamassa ylipitkäksi kasvanut tukkakasa uuteen uskoon, mutta kuinka vaikeaa onkaan valita kampaamo, kun ei omista luottokampaajaa. Haluaisin myös pitkästä aikaa värjätä hiukset vaaleammiksi, mutta en taida raaskia, koska siitä aiheutuva värjäysrumba ei paljoa houkuttele. 

Nyt kuitenkin julistan blogiin joulurauhan, jos musta ei taas kuulu mitään vähään aikaan. :)

t. Enni

Kommentit

Lue myös