Sponsored video: Oral B Smartseries -sähköhammasharja

Yhteistyössä: Oral B 

Näin joulun alla olen perinteisesti listanut sopivia joululahjavinkkejä niin äideille, isille, perheenjäsenille tai poika/tyttöystäville. Tänään vinkkaan lahjasta, joka sopii heille kaikille, joskaan ei ehkä tosikkoystäville. Nimimerkillä: Perinteiden hammasharjan antaminen ystävälle synttärilahjaksi, en suosittele. Vaikkakin se oli vitsi, sain silti kysymyksiä herättäviä katseita (kiinnittiköhän kukaan edes huomiota siihen, että samassa paketissa oli chiliä ja muuta yhtä järjevää.) Kerran myös lahjoin toista ystävääni keitetyllä kananmunalla, mutta ei siitä sen enempää (todella hauskaa, Enni).

Sen verran olen kuunnellut vanhemman polven lahjavinkkejä ja -toiveita, että tiedän sähköhammasharjan olevan heidän mielestään suotuisa joululahja (onpa sellaista ehdotettu minullekin). Hyvää ei nimittäin saa ihan halvalla, sillä mitä laadukkaampi sähköhammasharja kyseessä on, sen enemmän siitä todennäköisesti löytyy toimintoja, joilla varmistetaan hampaiden tehokas ja oikein toteutettu puhdistus.

oralb

Oral-B Smartseries on julkaissut maailman ensimmäisen Bluetooth 4.0 -teknologialla toimivan sähköhammasharjan. Mielestäni tämä kuulostaa varteenotettavalta joululahjalta henkilölle, joka pitää hifistelystä ja toki myös hampaiden hoitamisesta. Eihän tämä loppujen lopuksi eroa juurikaan aktiivisuusrannekkeista tai sykemittareista. Nykypäivän trendi on ihan selkeästi se, että ihmisiä on alkanut kiinnostaa oma hyvinvointi niin paljon, että jopa omaa aktiivisuustasoa, sykettä ja unen laatua mitataan.

Oral B Smartseries -hammasharja yksinkertaisesti auttaa käyttäjäänsä harjaamaan hampaat paremmin. Kun hammasharjan liittää Bluetooth-yhteydellä Oral-B-sovellukseen, kartoittaa se harjausrutiinit, muistuttaa hammaslangan käytöstä ja kertoo, milloin on aika vaihtaa uusi harjaspää.

Oral B -hammasharja on myös useiden hammaslääkärien suosittelema tuote, kuten videon lopusta käy ilmi. Myös minulle on suositeltu sähköhammasharjan käyttöä, sillä hammaslääkärien mukaan mm. takahampaiden harjaaminen on paljon helpompaa ja tehokkaampaa sähköhammasharjan avulla. Sähköhammasharjaa suositellaan myös usein henkilöille, jotka eivät ole kiinnostuneita suuhygieniasta, tai sitten henkilöllä saattaa olla vaikeuksia hampaidenhoitoon esim. heikentyneen käden motoriikan takia.

IMG_7810

Se, miksi Oral B -sähköhammasharja muistuttaa hammaslangan käytöstä liittyy varmasti siihen, että säännöllinen hammaslangan käyttö vähentää hammaskiveä, jolloin hampaita ei tarvitse hoidattaa ammattilaisella niin usein. Ehkäisevänä toimenpiteenä sähköhammasharjojen etuihin kuuluvat mm. tehokas plakin poisto, sillä hammaskivi on kovettunutta plakkia. Kun hampaita hoidetaan säännöllisesti ja tunnollisesti, plakkia kertyy hampaiden pintaan vähemmän, jolloin hammaskiveäkin muodostuu vähemmän.

Jos siis kuulette lähipiirissänne jonkun puhuvan sähköhammasharjoista näin joulun alla, pitäkää mielessä tämä tuote. Kannattaa vielä käydä kurkkaamassa Oral B -sähköhammasharjan uusi, suomenkielinen video, niin kuulet lisää tuotteesta.t. Enni

Yhteistyössä: Oral B

Kommentit

Lue myös