LOMALLA VIIMEINKIN, VOIS OTTAA IISIMMIN?

Mihin sitä valoa tarvitsee, kun on studio? 

Poden hirveitä tunnontuskia siitä, että heitän lomaa ns. hukkaan. Kerrankin saisin vaan olla, mutta pää sanoisi, että hoida asioita, tee töitä, tai käy vähintään ulkona. Tänään oli sitä paitsi ensimmäiset kunnon pakkaset, olisihan ulkona aika raikas ilmakin.

Vaan normaalisti mittarin mennessä pakkasen puolelle, vetäydyn syvemmälle viltin alle hörppien kuuma teetä. Niinpä yritän nyt sanoa mielelleni, että pää kiinni, kuuntelen mieluummin Coldplayn Adventure of a lifetimea Thor kainalossa ja hengaan niin paljon tietokoneella kuin haluan tekemättä mitään järkevää. Sitä paitsi tämä kuvien koirasankari muuttaa taas Espanjaan reilun viikon päästä.

ennin_kengissa_thor
ennin_kengissa_thor1
ennin_kengissa2
ennin_kengissa_thor4
ennin_kengissa_thor3
ennin_kengissa

Ok, on päivään oikeasti kuulunut vähän muutakin. Kävin välipäiväalennuksilla ja ostin yöpaidan sekä hanskat hukkaamieni uusien nahkahanskojen tilalle. Järvenpään Cubuksessa oli muuten kaikki tuotteet -30% alennuksella. 

Sushinälkäkin piti sammuttaa paikallisessa kiinalaisessa. Miten muuten Kiina ja sushi ylipäätään liittyvät toisiinsa? Kotiin tullessa kasasin studion uutta vuotta varten ja sitä testatessa syntyivät nämä postauksen kuvat. Ei tuollainen pikkuhuone ihan riitä kooltaan studioon, mutta menee hyvin omaan tarpeeseen. Jätin myös paremman taustan koululle, joten tällä kertaa mennään lakanalla...

Nyt siis hengailen tietokoneella ja toivon mukaan saisin tähän jämähtääkin. Tänään olisi salipäivä, mutta katsotaan tuleeko mentyä.

 t. Enni

Kommentit

 1. Tiedän tunteen, en osaa itsekään ikinä olla ja lapsen kanssa... Ei tarvitsekaan. :D Ihana uusi banneri! :)

  VastaaPoista
 2. Mä näin joulunpyhinä kaupungilla kulkiessani Tampereellakin nuo -30% -lappuset Cubuksella. Onkohan siellä vielä mitään jäljellä kun sinne saan itseni raahattua, hah :-D
  Kauniita kuvia!

  http://minttusblog.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä uskoisin, että vielä on! Sisko bongasi sieltä muuten yhden neulemekon, joka oli myös aika ihana! Kiitos paljon. :)

   Poista

Lähetä kommentti

Totta turiset kuomaseni:

Lue myös