VAGABOND - A/W 15 & S/S 16

Yhteistyössä: Vagabond

Palataan vielä pari viikkoa taaksepäin Blogger's Inspiration Dayhin, jolloin pääsin tutustumaan Vagabondin pisteellä tämän syksyn sekä jo tulevan kevään uutuusmallistoihin. Oma kenkäsuosikki löytyi helposti, vaikka mieluisia malleja oli esillä vaikka kuinka monta. 

Valintani näkyy kuvissa: Mustat nahkaloaferit! En valitettavasti löytänyt näitä vielä Vagabondin nettisivuilta, mutta eivätköhän ne sinne pian ilmesty. Kyseessä taitaa olla kevään malliston kengät.

hallo12
image: HAIDI

Matalilla koroilla varustetut kengät ovat oikeastaan ainoat, joilla pystyn kävelemään paljon. Kesäisin kuljen aina ballerinoilla, loafereilla tai vähän muunlaisilla herrainkengillä. Ilman pientä korkoa jalkani myös väsyvät nopeasti, joten olen kokenut parin sentin korokkeen kantapään alla parhaimmaksi vaihtoehdoksi. Sovittamani kenkä myös tuntui aivan pumpulilta pehmeän nahan ansiosta. 

Muistelin myös, että Vagabondin kokomitoitus on reilumpaa, joten mahdutin mallikappaleista 37-kokoiset kengät jalkaani. Oma kokoni lättäpohjaisissa kengissä on aina vähintään 39. Jos ostaisin nämä kengät itselleni, valisisin kengät ehdottomasti yhden koon pienemmässä koossa kuin normaalisti, eli tässä tapauksessa valitsisin koon 38. 

IMG_8223 copy

_A310170-2
Minä ja Senja / image: Julian Schröpel / Simbayu

ID_BLOG_071115_800x600_0073__A310144-2

 Minä ja Lauraimage: Julian Schröpel / Simbayu

Onhan mulla kuvassa laukkukin! Kyseessä on Vagabondin BAG NO 36. Niin kengissä kuin laukuissakin, arvostan yleensäkin aina laatua, kestävyyttä ja ehkä sitä niin sanottua ajattomuuttakin. Vagabondin tuotteet ovat suurimmilta osin nahkaa, mutta valikoimista löytyy myös mm. asusteita, kuten nylonreppuja. Tällä kertaa Vagabondin pisteellä oli esillä paljon kenkiä ja muita asusteita, joista erityisesti korkeat nilkkurit ja saappaat herättelivät mieleeni 70-luvun (ja 90-luvun) viboja. Yhdet muistuttivat jopa aika paljon sinä päivänä jalassani olleita korollisia nilkkureita. 

Tolppakorko tekee edelleen selvää paluuta, koska ihmiset ovat tänä päivänä yhä enemmän mukavuudenhaluisempia (tai ainakin allekirjoittanut on). Ilmankos juuri sinä päivänä jalassa olleilla korkeimmilla omistamillani, noin 15 sentin tolppakorkokengillä kuitenkin käveli helposti koko aamupäivän. Päkiän alla askelta pehmensi muutaman sentin platform. Ilman platoa tuska olisi ollut taattu.

En enää usko, että tulen, ainakaan lähitulevaisuudessa, hankkimaan tekonahkaisia laukkuja, elleivät ne sitten satu olemaan kangasta tai täynnä paljetteja. Tosin edelleen yksi lempilaukuistani sattuu olemaan tekonahkaa - vastaavaa ei koskaan löytynyt nahkaisena. Totta on kuitenkin se, että muutaman vuoden käytön jälkeen laukku on ihan hirvittävässä kunnossa, eikä sen kanssa kehtaa enää ulkoilla. Nahkaisena se voisi, hyvällä tuurilla ja huolenpidolla, olla vielä hyvässä kunnossa.

Untitled-Session0311


Olen aina pitänyt Vagabondin kengistä, mutta en ole jostain syystä vieläkään saanut aikaiseksi hankkia yhtäkään paria. Välillä ongelmana on ollut jalkojeni välikoko, eli 38 saattaa olla toisinaan liian pieni, kun taas 39-kokoinen pari jo liian iso. Näissä kengissä koko ainakin oli justiinsa eikä melkein, eli täytyy laittaa korvan taake.

Ps. Kiinnostaisiko teitä lukijoita osallistua lukijakilpailuun? Siihen voi osallistua tutustumalla Vagabondin kevätmalliston ihanuuksiin Instagramissa. Uutuudet löydät hashtagin #vagabondindiedays2015 takaa.

Tehtävä on helppo: Etsi malliston uutuuksista suosikkisi, regrammaa se käyttäen hashtageja #vagabondindiedays2015 #modernvagabond @vagabondshoes ja olet mukana kilpailussa, jossa kaikkien regrammaajien kesken arvotaan kaksi 100€ lahjakorttia Vagabond Storeen! Kilpailu päättyy 30.11, eli aikaa osallistua on vielä ruhtinaallisesti.

Minkä parin te valitsitte suosikeiksenne?

t. Enni

Kommentit

Lue myös