JOULUMIELI

Marraskuuta on jäljellä viikko ja mä julkaisen kuvia Blogger's Inspiration Daysta ja Indiedays Blog Awardseista. Jälkimmäisiä vietettiin Halloween-teemalla. Kuvat saavat kuitenkin toimia mun jouluteemaisen postauksen kuvituksena, sillä kävin vähän aikaa sitten postiluukulla, missä jo odotteli Ellosin joulukuvasto. Minulle tämä oli vuoden ensimmäisiä jouluaiheisia lehtisiä, mitä nyt televisiossa on toki jo vilahdellut joulumainoksia.

Kuvasto tulee ainakin hyvissä ajoin, ehkä tässä onkin otettu huomioon postimyynnin toimitusajat. Ellos on tosin yleisesti ollut nopea toimituksen kanssa, joten sen suhteen voi olla varma, että paketit tulevat perille ennen joulua. 

kristaluoma_id-82
Mie ja Sofia! Image: Krista Luoma

Huomasin myös heti, että tilatessani Ellosilta pari juttua, sain postin kautta kuukauden sisään noin kuusi erilaista alennuskoodia ja tarjouslehtistä. Huomasivat ilmeisesti, että nyt kannattaa aktivoida tätä asiakasta, joten aloitetaan massapostitus. Kannatti, sillä tilasin uuden juuttimaton musiikkihuoneeseen, jolloin sain kaupan päälle ilmaisen pyyhesetin 

Eikö ole ihanaa, kun aloitin jouluhehkutuksen jo nyt, vai olenko ihan liian ajoissa? Jouluhan on yksi vuoden parhaista juhlista!

IMG_2342_2 copy
Camillan ja Senjan kanssa! Image: Krista Luoma

Minkälaisia joululahjatoiveita teillä muuten on? Mulle tuli kotiin myös Kirkon Ulkomaanavun lehtinen, koska perinteisesti olen aina ostanut kanan tai vähintäänkin jotain muuta pientä lahjana avopuolisolleni. Kanahan on (ainakin toivon mukaan) päätynyt sinne, missä sitä on eniten tarvittu, kun taas poikkikselle on jäänyt lahjasta hyvä mieli.

Toinen vinkkauksen arvoinen hyvän mielen ja jouluilon keräys on nimeltään Joulupuukeräys. Hyvä ystäväni työskentelee kampanjan parissa, joten tähän olisi pakko osallistua itsekin. Tässä suora lainaus Joulupuukeräyksen Facebook-sivuilta:

Joulupuukeräys on hyväntekeväisyyskeräys, joka järjestetään eri puolilla Suomea paikallisten Nuorkauppakamareiden toimesta yhteistyössä sosiaaliviraston kanssa. Keräysten yhteistavoitteena on, että mahdollisimman moni Suomen lastensuojelun piirissä oleva alle 18-vuotias lapsi tai nuori saisi osakseen joulumieltä kerätyistä lahjoista." 

Myös yritykset voivat osallistua mukaan luomaan jouluiloa. #jouluilopaketissa. Lukekaa lisää Facebookista!

Onko muita vinkkejä, miten voisin jakaa hyvää mieltä ja jouluiloa?

indiedays_blog_awards

Kai mun on loppuun pakko pohjustaa myös vähän näitä kuvia. Mulla ei ollut mitään Halloween-teemaa asussani, mutta ajattelin, että jos mulla kerran on sulkahelmainen mekko, sen on pakko sopia juhlaan. Pikkumusta sitä paitsi sopii pimeneviin iltoihin. Kuvassa mukana myös ihanasti asuunsa panostanut Janet ystävänsä kanssa!

t. Enni

*Sisältää syvälinkin

Kommentit

Lue myös