Balmain x H&M / Marsaana Wellness Day

Ihminen voi olla välillä vähän hullu... Lähdin aamulla klo 6:41 junalla Helsinkiin jonottamaan BALMAIN x H&M -yhteistyömalliston vaatteita. Onneksi jonottamista ei kertynyt kuin se reilu puoli tuntia, ulkona oli ihan siedettävä sää ja koko jono pääsi lopulta sisään samaan aikaan.

Olipa kokemusta kerrakseen. En ole ennen ollut hankkimassa yhteistyömalliston tuotteita liikkeestä heti aamutuimaan, vaan kokeillut onneani verkkokaupassa tai myöhemmin alennuksissa. Nyt mun oli kuitenkin pakko saada malliston vihreä silkkisekoitemekko ja arvelin varmimman keinon olevan tuotteen sovittaminen ennen ostamista. Aavistelin, että tuotteita ei paljoa jäisi alennusmyynteihin.

Se ihmispaljous, kiire ja hypetys.... Huh! Malliston rekit tyhjenivät lähestulkoon loppuun vain muutamissa minuuteissa.

IMG_8351 copy
IMG_8337 copy

Satuin paikalle täydelliseen saumaan, sillä suuntasin saman tien alakertaan ja etsin katseellani mekkoja. Samalla myyjätär toi kolme kappaletta mekkoja rekkiin, joista nappasin saman tien pari kappaletta kaunokaisia käteeni ja tarkistin koot oikeiksi.

Kuulin tapahtuman jälkeen, että mekkojen kokomitoituksia oli ihmetelty pieniksi, mutta enemmänkin ihmettelin kokojen välisiä eroja. 36-kokoisen ja 38-kokoisen mekon ero oli nimittäin todella suuri. Jotain kertoo se, ettei edes siroakin sirompi nainen vieressäni meinannut mahtua 36-kokoiseen mekkoon, kun taas 38 roikkui hänen päällään joka puolelta.

Päädyin sovittamaan myös upean näköisiä nilkkureita, mutta jokin niissä ei napannut. Niissä oli vähän liikaa kaikenlaista tilpehööriä ja peep toe rajasi aika paljon käyttötarkoitustakin. Malliston hintataso oli mielestäni todella yläkanttiin,, mutta mitä sitä ei ihminen kerran vuodessa tekisi. Ostamani mekon hinta oli ihan ok, mutta katsotaan miten laadun kanssa käy.

IMG_8377 copy
IMG_8374 copy


Tarttuipa mukaan yksi heräteostoskin. Katsotaan, koska kadun tätä. Puolustuksena voin sanoa, että myin juuri EOS M -kameran pois, olen tehnyt hullusti duunia ja mulla oli synttärit. Tiedän, ei riitä! Paita kyllä näyttää coolilta (jep, tässähän ei muka ole sitä tilpehööriä). Sen voi myös avata, jolloin sitä voi pitää epäsymmetrisenä jakkuna. Itse asiassa pidän siitä enemmän jakkuna.


Marsaanan Wellness-päivät sattuivat myös samalle päivälle Balmainmissioni kanssa. Niinpä aamupäivä kului uutuuksia ihmetellen ja heti töiden jälkeen tuliaisia ihmetellen ja kokeillen.IMG_8371 copy

Olitteko te jonottamassa BALMAIN x H&M -tuotteita ja onnistuitteko nappaamaan jotain? 
PS. Muistakaa osallistua Biozellin kisaan!


t. Enni

Kommentit

 1. Heräteostos on aivan upea, joten tuskin tulet katumaan :) Ja olen ehdottomasti sitä mieltä, että itsensä palkitseminen on välillä hyvästä
  Hanna x

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Hanna, hienoja sanoja! :) Muutenkin mietin kulutustani viime aikoina, ostan nykyään harvemmin, vaikkakin ehkä yksittäinen vaatekappale saattaa olla arvokkaamman hintainen. Mutta monta halpaa tuotetta on äkkiä yhden kalliimman vaatteen hinta, joten ... Valintoja!

   Poista
 2. Itse olisin halunnut ostaa tekoturkistakin netistä. En päässyt sivuille useista yrityksistäni huolimatta ennen iltaa. Ja illalla yllättäen kaikki oli loppuunmyyty :) Noh, kukkaro kiittää, sen verran arvokkaita tuotteet olivat. Toki upeita!
  - Lilja, www.styleinterrupted.blospot.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi, ymmärrän harmistuksesi. Olen monesti miettinyt, että miten sinne saitille edes pääsee sisään? Katselin myös tuotteita illalla, kaikki loppu. Mutta ainakin säästit! Oli aika hurjaa katsella ihmisten ostoksia, melkein jokaisella loppusumma lähenteli tai oli noin 500 euroa. Järkyttävää ja tekee ihan pahaa, ettei halua edes ajatella asiaa.. :D

   Poista
 3. Välillä pitää olla vähän hullu! :D Mä olen rynninyt aamusta mm. Jean Paul Gaultieria Lindexiltä hakemaan. Huomasin kyllä niin siinä kuin Missoni-yhteistyössä, että suunnittelijan nimi nostaa hintaa, laatu oli kehno. Missonin mekkoon tuli heti reikä. Joten se on latistanut innostusta, tosin Balmainin vaatteet eivät innostaneet tällä kertaa muutenkaan. Kiva että sait mitä havittelit! :) Hyvää viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä muuten ostin sitä missonia alesta, korun taisin hankkia. Ja samaten mikäs se viimekertainen, niin juuri tuo Jean Paul Gaultieria for lindex, sellaisen neuleen ostin alennuksesta. Ei tosin ole säväyttänyt laatu, vaikka oli neuleessa onneksi muutakin kuin tekokuitua.

   Kiitos Katja sinulle ja samoin!

   Poista
 4. Toi eilinen mallisto vietiin kyllä niin käsistä! Mä olin Forumissa ja siellä rekit tyhjeni minuuteissa myös, en ole vastaavaa nähnyt koskaan ennen!
  Ykköstavoitteeni oli saada se valkoinen t-paita, mutta siinä en onnistunut. Onneksi sain edes sen mustan ja laitoin sen kanssa heti eilen päälle! :D
  Ihana toi sun paita!! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Sama homma joo oli tuolla, ihan hirvittävä kuhina ja aika tiivis tunnelma. :D Onneksi sait edes yhden, mä en saanut yhtään t-paitaa! :(

   Poista

Lähetä kommentti

Totta turiset kuomaseni:

Lue myös