BALMAIN x H&M GREEN DRESS

Onkohan liian kunnianhimoinen yritys postata noin tuntia ennen töitä? Yritetään! Alun perin ajattelin postata kosmetiikkauutuuksista, mutta nyt saatte sen sijaan ihmetellä pari viikkoa sitten hankkimaani BALMAIN x H&M -yhteistyömalliston helmeä, eli tätä jumalaisen kaunista, olkatopattua silkkisekoitemekkoa.

Kuva on otettu synttäreiltäni, jolloin virittelin vieraita varten studion pystyyn. Toiminnallisuutta vieraille! Homma toimi siten, että jokainen vieras pystyi ottamaan kuvia kaukolaukaisimella, joten vieraat saivat mennä kuvailemaan itseään, kun siltä tuntui. Aamulla latasin kuvat Dropboxiin ja kyllähän sieltä löytyi vaikka minkälaisia kuvia haha.

ennin_kengissa

Kaiken kiireen keskellä mieltä ilostuttaa se, että Nälkäpelin Matkijanärhi osa 2 on tullut juuri elokuvateattereihin, joululomaan on enää alle KUUKAUSI ja varasin juuri äsken talvilomalle lennot Espanjaan.

Mukavaa loppuviikkoa kaikille!

t. Enni

Kommentit

 1. Sopii sulle kyllä tosi hyvin tuo :) Aivan ihana värikin kaiken lisäksi! Ja tuo leffa, oon oottanut jotenkin hulluna sen viime osan jälkeen - tykkäsin siitä muutoksesta mikä viime osassa tuli edellisiin verrattuna :) Pääsispä vaan pian katsomaan sen...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon!! Sama homma. Piti eilen ihan katsoa part 1 muistellakseen, mihin se oikein jäi!

   Poista
  2. Kuulin, että jossain tuolla on myös sellainen näytös, jossa vedetään käytännössä putkeen ne KAIKKI leffat :---D Apua!

   Poista
  3. Hahaa siistiä! Mulla ei kyllä polvet kestäis! Sen verran nytkin kolottaa tuon leffan jälkeen haha :D

   Poista
 2. Oh my, mielettömän kaunis mekko!!!! ...ja kantaja tietty :D

  VastaaPoista
 3. Tosiaankin ihana mekko ja sopii sinulle hyvin kaikinpuolin, väri on upea!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! Tummanvihreä ja sametti tuntuu ihanan raikkaalta taas pitkästä aikaa!

   Poista

Lähetä kommentti

Totta turiset kuomaseni:

Lue myös