ARVOSTELUSSA: Yves Rocher, Kevin Murphy, Yon-Ka, Konjac & Tangle Teezer

Marsaanan pressipäivä oli taas kerran melkoisen massiivinen, joten uutta kosmetiikkaa päätyi testiin paljon. Ajattelin kerrata teille muutamia tuotteita, jotka ovat päässeet käyttöön. Osa tuotteista on jo varmasti tuttuja muiden blogien kautta.

Yon-Ka oli minulle täysin uusi brändi, vaikka sitä on tuotu Suomeen jo 60-luvulta asti. Ammattilaisten käytössä oleva kosmetiikkamerkki huumaa tuoksuillaan. Oli silti pakko kysäistä, että koska tuotteet tuoksuvat aika voimakkaasti, voiko niistä tulla jotain allergisia reaktioita? Hyvin perusteltu ei tuntui luotettavalta, mutta eihän koskaan voi olla täysin varma, miten tuotteet reagoivat eri ihmisten ihoilla. 

Kannattaa käydä lukaisemassa merkin mainospuheita, on sen verran hienoja sanoja käytetty, etten edes yritä referoida niitä tänne. Summa summarum: Minulle uusi kosmetiikkabrändi, jonka kasvovesi tuoksuu huumaavalta. Poikkis kysäisi aamulla, että mikä on tämä tuoksu täällä, johon vastasin: "Se on Yon-ka, jon-ka kasvovedessä on tällainen tuoksu." Hehe...

+ Tuoksut
+ Yleisvaikutelma

IMG_2097 copy

Seuraava perinteiseltä pesusieneltä näyttävä kasvojenpuhdistusväline oli kokemukseltaan täysin uusi juttu mulle, tosin olen nähnyt tällaisia vastaavia Espanjassa ihan Mercadona-marketeissakin. Siellä sienet ovat olleet valmiiksi kosteita ja näyttävät varsin oudoilta kosmetiikkahyllyillä pienissä pusseissaan.

Sain blogin kautta omakseni The Konjac Sponge Co:n pesusienen, joka näyttää tältä käyttövalmiina (alempi kuva). Ennen käyttöönottoa sieni on kuitenkin kasteltava hyvin vedellä, sillä kuivana konjac-pesusieni on kivikova, eikä sovellu käytettäväksi sellaisenaan.

IMG_2096 copy

Konjac-kasvin juuresta tehty, 100 % luonnollinen kasvojenpesusieni puhdistaa ihon hellävaraisesti. Sienen kanssa voi käyttää puhdistusaineita, minä käytän seassa jopa kuorintavoiteita. Koska pesusienen pinta on huokoinen, sieni myös samalla kuorii ihoa. Sieni on kuitenkin niin pehmeä, että sitä voi huoletta käyttää niin paljon ja niin kauan kuin kerrallaan haluaa - se ei kuori ihoa liikaa. Tuotteen luvataan sopivan herkimmällekin iholle ja ainakin meikäläisen ihoa sieni kyllä hellii.

Kun kasvot on pesty, sieni huhdellaan hyvin, puristetaan kuivaksi ja jätetään kuivumaan ilmavaan tilaan. Sieni kuivuu täysin kuivaksi vuorokaudessa, mutta sen voi huoletta ottaa käyttöön, vaikkei se olisikaan ehtinyt vielä kuivua täysin. Jos myös ymmärsin oikein, sientä voisi säilyttää kosteana jääkaapissakin. Itse jätän sienen roikkumaan siihen kiinnitetyn langan avulla kylpyhuoneen kaapin oveen. Siinä se myös on näkösällä aamua varten.

+ Must tuote saunoessa
+ Erinomainen joululahjavinkki
+ Käyttöikä noin kolme kuukautta
+ Arjen hemmotteluun, olen koukuussa

IMG_2090 copy

Entäs sitten kaikille tuttu takkujenkesyttäjä, Tangle Teezer -harja, mitä sille kuuluu? Kai nämäkin joskus kuluvat käytössä, sillä omalla kohdallani oli jo aika hankkia uusi harja. Edellisen Teezerin ostin tasan kaksi vuotta sitten ja siitä lähtien harja on ollut käytössä päivittäin. Osa harjan piikeistä on jo kokenut kovia, mutta muuten harja oli edelleen toimintakuntoinen. Sain kuitenkin uuden Tangle Teezerin pressipäiviltä.

Nyt kun olen toisinaan käyttänyt Biozellin tummia tyvispray-tuotteita (saatu blogin kautta), on harjojen piikkeihin tarttunut ruskeaa sävyä, jonka varmasti saisi pesemällä pois. Laiska kun olen, en ole jaksanut pestä harjaa jokaisen käytön jälkeen. Päätin, että säilytän vanhan harjani, jotta sitä voi käyttää tyvispray-tuotteiden kanssa.

Entinen Teezerini oli Salon Edition -mallia, mutta tämä saamani uusi harja kuuluu The Original -versioon. Itse tykästyin enemmän tähän originaaliin, sillä harjan ulkoreuna on päällystetty nahkean tuntuisella materiaalilla, joten harja pysyy entistä paremmin kädessä. Vanha harjahan lipesi kädestäni kesken harjauksen poikkeuksetta joka kerta, mutta tämä ei ole irronnut otteestani yhtä helposti. Harja on kooltaan ihan vähän pienempi, mutta harjatessa eroa ei huomaa.

+ Parempi ote
+ Tuttu, hyväksi koettu harja

tangleteezer
tangleteezer2

Yves Rocher* yllätti minut uusilla meikeillä. Ennestään pelkkiä positiivisia kokemuksia Yves Rocherin meikeistä saaneena, odotin hyvää näistäkin uutuuksista. Alla näkyvä puristepuuteri* ei ole vielä päässyt käyttööni kuin pari kertaa, sillä ensimmäisiä käyttökertoja varten lisätty pieni kultaisen kuullon jättävä eksta on rajoittanut hieman käyttökertoja. En myös millään raaskisi sutia kultaista väriä pois, sillä sitä saattaa tarvita nyt pikkujoulukauden alla! 

Kultainen väri siis kuluu suurimmilta osin pois muutamalla kerralla ja sen jälkeen puuteria voi käyttää tavallisen puuterin tavoin. Puuteri on pakattu kauniisti peililliseen rasiaan. Puuteri itsessään sisältää viisi eri hohtavaa ja ihoa heleyttävää sävyä.

Yves Rocherilta sain blogin kautta vielä kasan muutakin kosmetiikkaa, kuten kuorivia kylpygeelejä, joista yksi on pakko mainita. Mikä tuoksu! Suosittelen esimeksiksi kuorivaa kylpygeeliä, kuten Candied Orange & Almond*, tuoksu on jumalainen. Käytän tätä tuotetta ihan suihkusaippuana. 

rocher_Yves

Kuvissa näkyy myös toinen Yves Rocherin uutuuksista, eli viiden sävyn luomiväripaletti* nude-lookin luomiseen. Seuraava ote on suoraan Yves Rocherin sivuilta:

Luomiväripaletti sisältää kaksi heleyttävää sävyä (rose nude ja beige doré), kaksi muotoilevaa sävyä (taupe rosé ja gris) sekä yhden hohtavan mustan sävyn, joka sopii täydellisesti rajaukseen.

+ Ihana, ihana luomiväripaletti ja kauniit sävyt, käytössä päivittäin
+ Mielestäni laadukkaita ja kestäviä meikkejä
+ Tarpeeksi pigmenttiä
+ Kaikki sävyt päässeet käyttöön

Yves_rocher
IMG_2101 copy

Loppuun vielä taas entuudestaan minulle tuntematon merkki: Kevin Murphy. Tältä merkiltä käytössäni on Session Spray -lakka, Anti Gravity Spray, shampoo ja superhoitoaine, jotka sain kaikki blogin kautta. Tuotteet tuntuvat tehokkailta, tosin lakka on niin vahvaa, että se sopii oikeastaan juhlakampausten viimeistelemiseen paremmin kuin arkikäyttöön. Sitä varten lakkaa minulle suositeltiinkin, sillä hakusessa oli tuote, jonka avulla kiharat pysyvät hyvinä koko illan.

Tätä varten sain testiin shampoon, joka toimii syväpuhdistavan shampoon tavoin, muttei ole kuitenkaan ihan sellainen. Hiusten pesun jälkeen, minua neuvottiin suihkuttamaan kosteisiin hiuksiin reilusti Anti Gravity Sprayta, jonka jälkeen hiukset tuli föönata kuiviksi. Kihartamisvaiheessa tuotetta voisi vielä lisätä erikseen kiharrettaviin suortuviin. Erittäin pitävä hiuslakka on tarkoitettu kampauksen viimeistelyyn.

IMG_2105 copy

Kiharakampauksia en ole vielä ehtinyt toteuttaa, mutta spray-tuote on päässyt käyttöön päivittäin. Suihkin sitä tyveen ennen hiusten föönaamista, jotta saisin enemmän tuuheutta tyveen. Ainut miinus tulee Anti Gravity -tuotteen tuoksusta. Voi, kun se vastaisi Redkenin vähän vastaavaa tuotetta, jonka ostin ennen kuin sain nämä muut tuotteet kokeiluun.


+ Tehokkaita tuotteita
+ Shampoo tuoksuu ihanalta
+ Hoitoaine ja lakka supertehokkaita
- Anti Gravity Sprayn tuoksu

Sellaista tällä kertaa! Kysykää, jos tuotteista heräsi jotain lisäkysymyksiä.

t. Enni

*Sisältää syvälinkin

Kommentit

  1. haluaisin kysyä mikä on kameran linssi mitä käytät kamerassasi?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo toki! Oliskohan mulla ollut tässä 17-40mm f/4L! Peilikuvan perusteella. :P

      Poista

Lähetä kommentti

Totta turiset kuomaseni:

Lue myös