Synttäri-OOTD ja Indiedays Blog Awards äänestys!

Ajattelin juuri äsken lenkillä, miten kohta päivitän tänne blogiin, kuinka ihanalta syyslomapäivän ensimmäinen kävely/juoksulenkki tuntuikaan, kunnes tulin kotiin ja hyvä etten jo vetänyt ensitöikseni inhalaattoria. Ulkona oli +10 astetta, joten en laittanut edes pipoa päähän. Todistin sitä paitsi tunti sitten, kuinka joku mies vielä juoksi pelkissä shortseissa ja t-paidassa, ja mulla oli sentään fleece ja takkikin päällä. 

Tuloksena oli kieltämättä raikas olo, mutta kurkku meni aika tukkoon. En olisi uskonut, että kymmenen asteen lämpötila aiheuttaisi pakkasoireita. Hrr...

IMG_1745 copy
IMG_1748 copy
Jeans: JC / top: French Connection / Blouse: Vero Moda / Cluch: LV / Shoes: Esprit

Nämä kuvat ovat viime viikonlopulta, jolloin olin juhlimassa ystäväni 30-vuotis syntymäpäiviä. Tällä kertaa en tehnyt kampausta itse, sillä juhlat alkoivat jo päivällä ja tiesin, etteivät taitoni riitä loihtimaan koko päivän kestäviä kiharoita. 

Istahdin siis Järvenpään Salon Klipsin kampaajan tuoliin 45 minuutin varoitusajalla, sillä kampaamo tarjoaa pikakampauksia. Tällä kertaa jouduin pulittamaan kiharoistani vähän enemmän kuin muualla käydessäni, sillä hiustenlaitto kesti vähän pidempään kuin pikakampaukseen on varattu aikaa. Olen kyllä käynyt kerran kampaajalla, joka väänsi pitkiin hiuksiin koko illan kestävät kiharat 30 minuutissa, joten käytännössä sekin on mahdollista. Vaikka siis rahaa ehkä kului kampaukseen jonkin verran, sain koko juhlan ajan kestäneet kiharat ja olin todella tyytyväinen lopputulokseen, kuten kuvista näkee. #suominousuun ?

Asusta vielä sen verran, että eräs lukija niin sanotusti pilkkasi kuvissakin vilahtavaa, keväällä hankittua Louis Vuitton Milla Clutch -laukkuani, mutta itse asiassa laukku on mielestäni ollut ihan hintansa väärti ja yksi eniten käytetyimmistä iltalaukuistani. Kannattaa kokeilla, ennen kuin tuomitsee. Ajattelin piakoin kirjoitella laukusta jonkinnäköistä arviotakin.


IMG_1753 copy
IMG_1744 copy
IMG_1751 copy

Oli mulla muutakin asiaa: Ennin kengissä -blogi on ehdolla Indiedays Blog Awardseissa lifestyle, eli LIFIE-kategoriassa! Tämä on jo toineen ehdokkuuteni tänä vuonna, joten toivon teidän kaikkien lukijoiden käyvän äänestämässä blogiani.

Suomessa on niin paljon erinomaisia blogeja, varsinkin tässä kategoriassa, mutta arvostaisin paljon, jos antaisitte ääneni blogilleni. Olisi mukava tietää vähintäänkin sijoitus Indiedaysin mahtavien blogien joukossa!

Äänestää voitte täällä tai klikkaamalla yllä olevaa kuvaa. Kiitos etukäteen kaikille äänistänne! <3

t. Enni

Kommentit

Lähetä kommentti

Totta turiset kuomaseni:

Lue myös