Sensationail-geelilakkaus ja Yves Rocherin Geelilakat

Tein pitkästä aikaa geelilakkauksen SensatioNail-geelisetillä itselleni ja samalla tajusin, etten ole vielä kerrannut kokemuksiani blogin kautta saaduista, Yves Rocherin keväällä markkinoille tulleista geelilakoistakaan, joita olen käyttänyt viime aikoina paljon.

SensatioNail-geeleillä tehdyt geelilakkaukset kestävät hyvinä vähintään viikon, mutta niitä voi huoletta pitää parikin viikkoa. Myös Yves Rocherin "geelilakat" ovat kestäviä ja antavat kynsille upean kiillon. YR:n Lakka kestää hyvänä kokemukseni mukaan muutaman päivän ja sen saa pois asetonittomalla kynsilakanpoistoaineella, kun taas oikeiden geelien poistaminen on hieman aikaavievämpi toimenpide.

IMG_1692 copy
tuotteet saatu blogin kautta

SensatioNail-geelilakkaus poistetaan asetonilla, jota saa ostettua esimerkiksi apteekista. Geelilakkauksen tekeminen kestää noin tunnin, jos kynnet tekee huolellisesti, kun taas tavallisen kynsilakan levitys onnistuu muutamassakin minuutissa. Geelilakatut kynnet voi myös lakata millä tahansa kynsilakalla, kunhan muistaa poistaa lakan lopulta asetonittomalla kynsilakanpoistoaineella, ettei alla oleva geeli ala sulamaan.

Geelilakatut kynnet katkeilevat harvemmin, joskin pidemmän päälle geelien poisto ja uudelleen laittaminen saattavat kokemukseni mukaan rasittaa kynsiä jonkin verran. Tästä syystä pidin koko kesän taukoa geelilakkauksista, tosin ennen sitä ehdin pitää niitä aktiivisesti lähes koko viime vuoden ajan. Pakko on myös aina miettiä, onko geeleistä jotain haittavaikutuksia pidemmän päälle...

Aloitin geelilakkausten teon alunperin ostamalla SensatioNail-setin yhdessä Sinin kanssa. Ostosta ei ole tarvinnut katua, sillä ostimme setin viime vuonna I Love Me -messuilta alennettuun hintaan ja setti sisälsi yhden värillisen lakan ja kaiken muun tarpeellisen geelikynsien tekoon.

Setissä purkit olivat hieman pienempiä kuin yksittäin ostettuna, mutta kestivät silti käytössä lähes vuoden ajan, vaikka kynsiä teki säännöllisesti pari ihmistä. Vasta kesällä täydensin varastoa ostamalla uuden Gel Base & Top Coat -lakan, uuden, vaaleanpunaisen Fuzzy Navel -sävyn ja Cleanserin. Löysin tuotteita nimittäin kotikaupunkini Tokmannilta ja hinnaltaan ne olivat 7-13 euron luokkaa kappaleelta.

IMG_1689 copy

Yves Rocherin lakat ovat tällä hetkellä yhdet suosikeistani, vaikka niistäkin löytyy pieniä miinuksia. Mielestäni geelilakan kuivuminen kestää hieman normaalia kauemmin, ainakin verrattuna Yves Rocherin viime vuonna blogin kautta saamiini tavallisiin lakkoihin. Geelilakan koostumus on lisäksi melko juoksevaa, joten lakkaa ei kannata laittaa kerralla paljoa, tai se kerääntyy kynsinauhaan tai kynnen yläosaan epätasaisesti. 

Parhaimman lakkauksen saan, kun lakkaan kynnet iltaisin juuri ennen nukkumaanmenoa. Lakkaan kynnet aina iltaisin sängyssä (!), jonka jälkeen siirryn saman tien nukkumaan, sillä tuloksena on täydellinen lakkaus, kun lakka saa kuivua rauhassa. Toisen kerroksen voi vetäistä seuraavana iltana, jos siltä tuntuu.

sensationail_ennin_kengissa

Tietääkseni kaupoista löytyy myös jonkinnäköisiä lakan kovettajia, mutta en ole vielä löytänyt yhtään hyvää sellaista. Saa siis vinkata, jos tiedätte, miten tavallisen lakan saa kuivumaan nopeammin.

Onko siellä muita geelilakkojen tekijöitä, tai onko muita tulossa I Love Me -messuille perjantaina? Sain tapahtumaan lipun, joten pakko mennä. Olen menossa tutustumaan mm. Specsaversin uutuuksiin!

t. Enni

Kommentit

Lue myös