Makeup Mondo - Ammatiksi kauneus

Yhteistyössä: Makeup Mondo

Jos liikutte vielä tänään I love me -messuilla, piipahtakaa aikuiskoulutusta järjestävän Edupolin ja Makeup Mondon yhteisellä pisteellä (6C69), sillä teillä on nyt mahtava tilaisuus tutustua kauneusalan tutkintoon johtavaan koulutukseen ja kysellä lisätietoa koulutuksesta henkilökohtaisesti.

Oletko haaveillut kauneusalan koulutuksesta tai lisäkoulutuksesta, tai kiinnostaako sinua kauneuspalvelut, kuten vaikkapa pikkujoulumeikki tai etkot? Makeup Mondosta saat kaiken tämän, sillä Mondo on meikkikoulun lisäksi myös kauneusstudio, jonka palveluihin kuuluvat meikkauspalvelut ja tilan vuokraus vaikkapa pikkujouluihin. Vasta kesällä avatussa Makeup Mondo Meikkikoulussa opiskelee tälläkin hetkellä meikkaajan ammattiin valmistuvia henkilöitä.

Kävin tutustumassa Mondon uudenkarheisiin tiloihin Tikkurilassa. Makeup Mondo sijaitsee aivan Dixi-kauppakeskusta vastapäätä sijaitsevassa rakennuksessa. Studiolla on erinomainen sijainti, sillä paikan päälle pääsee nopeasti Helsingistä tai Järvenpäästä vain 15 minuutissa.

enninkengissa1_5

Toinen yrityksen perustajista on minulle entuudestaan tuttu henkilö, josta olen maininnut blogissani jo aiemminkin. Saatatte muistaa hänet siitä, että hän teki minulle meikin viime vuonna järjestettyyn IBA2014-gaalaan sekä taas puoli vuotta sitä ennen järjestettyyn Blogger's Inspiration Day -päivään. Julia on erinomainen työssään, ja ehkä juuri sen takia pidän hänen tyylistään meikata.

Sittemmin Julia siis laittoi pystyyn meikkikoulun yhdessä Pian kanssa. Aikamoista!

enninkengissa12
enninkengissa113

Makeup Mondon pidempiä koulutuksia on kahdenlaisia, toinen on puhtaasti meikkaajaksi valmistava viiden kuukauden koulutus ja toinen yhdessä Edupolin kanssa järjestettävä liiketalouden koulutus kauneuden ja muodin alalle. Liiketalouden koulutuksen kesto on noin kuusi kuukautta ja koulutuksen aikana suoritetaan tutkinnon osa liiketalouden perustutkinnosta.

Molemmat koulutukset ovat pääosin samanlaisia, mutta Edupolin kautta opintojaan suorittava opiskelija opiskelee liiketalouden opintojen lisäksi kauneuden alan opintoja Makeup Mondon Meikkikoulussa. Tästä koulutuksesta voit lukea lisää Edupolin sivuilta!

Meikkaajan tutkintoon valmistavasta koulutuksesta saat lisää tietoa Makeup Mondon sivuilta. Tämän lisäksi Mondo tarjoaa myös lyhempiä, intensiivisiä meikkikursseja, joiden kesto vaihtelee neljästä tunnista viikonloppuun. Tässä siis erinomainen pikkujouluvinkki.

enninkengissa11
enninkengissa1_3

Makeup Mondon blogia kannattaa vilkaista, sillä blogista löytyy lisätietoa palveluista, mutta myös opiskelijoiden aitoja kokemuksia koulutuksesta. Mielestäni blogista löytyi heti yksi hyvä käytännön esimerkki koulutuksesta: Oli äidinkielesi suomen kielen sijaan mikä tahansa, pärjäät koulussa, sillä itse meikkaus ei vaadi kielitaitoa.

Tällä hetkellä Makeup Mondon opiskelijat osallistuvat I love me -messuille ja pitävät siellä Julian ja Pian kanssa Mondon osastoa pystyssä Edupolin osaston yhteydessä. Messujen kohokohtana onkin varmaan se, kun opiskelijat pääsevät osallistumaan näytösmeikkien toteuttamiseen! Vielä lisäyksenä se, että Makeup Mondon studion tiloista löytyy myös studiosalamat, joiden avulla omaa portfoliomateriaalia saa kerrytettyä helposti, eikä erillisiä kuvaajia tarvitse palkata meikkikuvien ottoa varten.

IMG_7956 copy_sma

Tietysti kannattaa vielä muistaa se, että Makeup Mondo tarjoaa myös meikkauspalveluita. Jos haluat toisinaan tehdä kuten minä ja säästää hermoja, käy ammattilaisella meikkautettavana, tai kuten minäkin viikko sitten tein, istahdin kampaamon tuoliin pikakampaukseen. Ennen kuin näitä kokeilee, ei voi edes uskoa, miten rentouttavasta asiasta on kyse. Vaikka rahallisesti monilla tekeekin tällä hetkellä tiukkaa, kannattaa muistaa, että suomalaisen yritystoiminnan tukeminen ei voi olla huono asia ja mokoman muutaman kymmenen euron voi helposti säästää vaikkapa seuraavalla kauppareissulla.

Loppuun on vielä lisättävä yksi juttu: Makeup Mondo käyttää italialaisen Eva Garden -sarjan laadukkaita meikkejä koulutuksessaan ja meikkauspalveluissaan. Sen ohella satuin myös kuulemaan, että Italiassa järjestetään vuosittain suuret kauneusmessut, jonne Makeup Mondo haluaa ottaa mukaan energisimmän ja positiivisimman opiskelijan inspiroitumaan messuista yrityksen kustantamana. Siinäpä pieni porkkana koulutukseen osallistuville!

Haku ILMAISEEN, yhdessä Edupolin kanssa järjestettävään koulutukseen päätty jo 9.11.2015. Toimi siis nopeasti ja hae mukaan koulutukseen täältä!

t. Enni

Yhteistyössä: Makeup Mondo

Kommentit

Lue myös