I Love Me Messut ja Biozell, Makeup Mondo, Aroma Sense & Puhdistamo

Ei olisi voinut sattua viimeiselle lomapäivälleni mukavampaa tekemistä kuin I love me -messut, joinne sain kutsun! Vuosi vuodelta messut muuttuvat mielestäni paremmiksi ja yksi syy siihen saattaa olla se, että ihmisten tietoisuus hyvinvoinnista on lisääntynyt, jolloin myös hyvinvointiin liittyviä osastoja löytyy messuilta yhä enemmän.

Toki kiertelin messut lähes kokonaan ympäri unohtamatta muotiosastoa, mutta kyllä terveyspuoli voitti taas tälläkin kertaa. Tosin muotipuolella sovittelin Katri Niskasen mallikappaleita ja hieman harmitti, etten sitten löytynytkään ihan täydellisiä kappaleita kotiin vietäviksi. Olisin mielelläni kotiuttanut Katri Niskasen suunnitteleman vaatekappaleen, mutta jääköön toiseen kertaan sitten.

IMG_7972copy
IMG_7969 copy

Juuri ennen lähtöä päädyin vielä johonkin haastatteluunkin, jonka lopputulosta en välttämättä odota innolla! Ei mitään muistikuvaa, mitä sopersin englanniksi, mutta kai se jotenkin blogiin ja hiustuotteisiin liittyi. Jos video on siedettävä, linkaan sen myöhemmin tänne...

Messuilta laitan erikseen toisenkin postauksen, sillä iso osa ajasta vierähti Wine Corner Bar:issa Specsaversin tilaisuudessa. Tilaisuudessa mm. lauloi upea Krista Siegfrids.

Muuten kiersin tietyt pisteet, joista erityisesti haluan mainita Biozellin, Puhdistamon, Aroma Sensen, Makeup Mondon ja Edupolin pisteet. Makeup Mondon kanssa tehdään tulevaisuudessa paljonkin yhteistyötä, sillä firman takana häärii blogin kautta saatu ihana ja todella taitava ystävä. Sain myös sovittua uuden yhteistyökumppanini Aroma Sensen kanssa, että tulen lähiaikoina postaamaan heidän tuotteistaan kokemuksia blogiin! Olen ihan intona molemmista yhteistöistä.

IMG_7965 copy
Jeans & Boots: Zara / Jacket: Pull & Bear / Bag: Blanco / Cashmere scarf: Uniqlo / Necklace: Glitter / Shirt: Lindex

IMG_1781_copy

Biozell oli liian kiltti, sillä sain heiltä syntymäpäivälahjaksikin sopivan yllätyksen, nimittäin samppanjaa! Tulen osallistumaan pian Biozellin hiushaasteeseen, jossa testaan heidän uutta Professional Color Mask Sävyttävä Tyvispray -tuotetta. Sävyttävällä tyvispraylla (sain blogin kautta) saa nimensä mukaisesti eri värisen tyven, eli tuote antaa myös mahdollisuuden pieneen luovuuteen... 

Vaan eipä tämä tähän lopu, sain myös vähäksi aikaa testiin Huawei Honor 7 -älypuhelimen. Vaikka mun nykyinen luuri Samsung Galaxy Alpha on ollut loistava, olen ollut hieman harmissani, ettei siitä koskaan tullut sen isompaa hittiä. Toisin sanoen, en löydä siihen mistään kivoja kuoria, vaikka olen kolunnut läpi jopa jokaisen Tokion matkapuhelinmyymälänkin.

Huawei Honor 7 -puhelin vaikuttaa hyvältä, vaikka testaus onkin vielä ihan kesken. Ehkä parhaimmat ominaisuudet ovat hinta sekä se, että puhelinta voi käyttää kahdella sim-kortilla. Tämä on siis erinomainen laite esimerkiksi kotimaan ja ulkomaan liittymät omaaville. Vink vink sinne Espanjaan... ;)

IMG_8047 copy
IMG_8028 copy
IMG_8041 copy

Viimeisimpänä pieni arjen ilostuttaja: Ostin eilen hopeiset korvakorut (sterling silver) Glitteristä. Käytän nykyään pelkästään hopeakoruja, sillä jatkuvassa käytössä ne eivät koskaan tummu tai muuta väriä, toisin kuin kullatut tai hopean väriseksi tehdyt halpiskorut, joiden käyttöikä on noin pari viikkoa.

Tällä hetkellä omistan varmaan kolme siroa Glitterin hopeista kaulakorua (kuvassa) ja parit hopeiset korvakorut. Olen testannut myös Saksasta tuliaisina ostettuja hopeisia Thomas Sabon korvakoruja, mutta Glitteristä saa hyvin samankaltaisia selvästi edullisempaan hintaan. Suosittelen kaikille hopeakorujen käyttöä, sillä näiden käyttöikä on huomattavasti pidempi kuin ihan täysin rihkamien, eikä hintaerokaan ole koskaan kovin merkittävä.

Siis tällainen mukava päivä takana! Nyt yritän saada postaukset blogiin ennen sunnuntaita, jotta voi taas keskittyä hetkeksi muiden töiden pariin. Miten teidän messut menivät? :)

T. Enni

Kommentit

Lue myös