I LOVE ME 2015 -MESSUT

Valokuvasin I love me -messuilla julmetun vähän, mutta näillä mennään. Tekisi niin mieli piipahtaa messuille vielä uudestaan, koska tuntui, että multa jäi paljon näkemättä. Ehkä se johtui siitä, että vietin yhden tunnin Specsaversin tilaisuudessa ja toisen tunnin kokonaan ystävän kanssa jutellessa.

Kuten mainitsin pari postausta takaperin, tulen testaamaan blogin kautta saatuja ja alla kuvissakin vilahtavia Biozell Professional Color Mask Sävyttävä Tyvispray -tuotetteita videon muodossa. En ole vielä kiireiltäni ehtinyt edes suihkauttaa tuotetta purkista, joten en yhtään tiedä, mitä odottaa.

IMG_1790ISO copy
IMG_7976 copy

Specsaversin tilaisuus järjestettiin ennen Sähäkin Silmälasimalli 2015 -kilpailua, jonka muuten voitti hetkeä myöhemmin Julia Ranta. Tapahtumalla oli myös toinen sanoma, sillä Specsavers ja Vision For All -yhdistys järjestävät kolmatta vuotta peräkkäin valtakunnallisen silmälasikeräyksen, johon ovat voineet osallistua kaikki halukkaat. Kerätyt silmälasit lähtevät loppuvuodesta vapaaehtoisen optikkoryhmän mukana Tansanian Dar es Salaamiin, ja siis mikäli ymmärsin oikein, kilpailun voittanut Sähäkin Silmälasimalli 2015 lähtee myös mukaan. Että pitäiskös osallistua ensi vuonna..?

Jos haluat kuitenkin osallistua keräystalkoisiin, tuo vanhat silmä- tai aurinkolasisi lähimpään Specsavers Optikko -liikkeeseen viimeistään 15.11.2015, sillä sen jälkeen lasit lähtevät maailmalle. Erityisesti pienistä plus-laseista sekä lasten silmälaseista on kuulemma suurin pula.

IMG_7979 copy
IMG_7996 copy
IMG_7983 copy
IMG_8014 copy

Tilaisuuden jälkeen siirryin ihastelemaan Muoti- ja Koru & kello -messupuolta, joka on tänä vuonna saanut uuden Lifestyle-nimen. Yllättävän pieneksi muodin osuus on messuilla käynyt, sillä Kauneus, Terveys ja Luonnollisesti -osastot näyttivät tälläkin kertaa olevan ne suurimmat tekijät.

Tällaista kuitenkin löysin sieltä! Olinko vähän innoissani IvanaHelsingin paljettimekosta?

IMG_8022 copy
IMG_8021 copy

Yksi asia jäi lopulta harmittamaan, sillä maistoin messuilla ihanaa luomunäkkileipää, mutta en heti tajunnut ostaa kahden euron näkkäripakkausta. Mikä virhe, sillä sittemmin en enää löytänyt pientä osastoa sieltä kaiken tohinan keskeltä ja jäin ilman näkkileipiäni.

Osaako kukaan auttaa, tai tietäisittekö mistä näkkileivästä puhun? Muistaakseni näkkäri oli siis luomua, sisälsi paljon siemeniä ja maksoi sen tasan 2 euroa. Osasto löytyi Luonnollisesti-puolelta, läheltä Terveys-osastoa.

T. Enni

Ps. Tässä lupailemani video, johon mua haastateltiin hetken verran!

Kommentit

 1. Ei sattuis olemaan nämä: http://sigdalbakeri.no/ ?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä se varmaan juuri tuota oli! Kiitos!! Mistähän sitä sais? Täytyy huomenna googlailla. :)

   Poista
  2. Musta ainakin s kaupoista saa! Tosin aina kalliilla :D ja tietty norjasta XD

   Poista
  3. Joo! Löysin itse asiasta ihan sittarista. Kyllä ärsyttää, etten ostanut messuilta uudestaan siellä käydessäni 3kpl kun maksoi vitosen! Kaupassa oli 2,60 e/ kpl, mutta pakko oli ottaa. So goood!

   Poista

Lähetä kommentti

Totta turiset kuomaseni:

Lue myös