Saleduck Fashion Blogger Awards 2015 Finalistit

Tänään alkaa äänestys Saleduck Blogger Awards 2015 -äänestys, jossa blogini on ehdolla voittajaksi! Finaalissa on lisäkseni yhdeksän blogia kisaamassa voittajatittelistä, mukaan lukien Monan, Sharonin, Reetan ja Nooran blogit. Kilpailu on varmasti kova, mutten voisi olla ylpeämpi päästessäni blogini kanssa ehdolle näiden upeiden naisten rinnalle!

Mikä on Saleduck Blogger Awards? 

Saleduckin mielestä suomalaiset muotibloggaajat ansaitsevat hatunnoston. Tästä syystä he nimesivät 10 suosittua bloggaajaa, joiden blogien persoonallinen tyyli ja korkealaatuinen sisältö inspiroivat myös muita. 

Saleduck Fashion Blogger Awards haluaa kannustaa bloggaajia jatkamaan elämäntyötään. Miten Blogger Awards toimii? Onko ehdokkaiden joukossa muotiblogi, jota luet päivittäin? Onko yksi bloggaajista ylitse muiden? Vaikuta ja äänestä suosikkiasi äänestyssivustolla!
ennin kengissa_ saleduck

Eli vaikka voittoa ei tulisi, niin huonolle ei hävitä. Paitsi ei kai kukaan kisaan leikillään lähde, vaan palkintoahan tässä tavoitellaan haha.

Kilpailu käynnistyy tiistaina 1.9.2015. Käykää siis äänestämässä blogiani, jos olette sitä mieltä, että blogini ansaitsee äänenne. Olen tuhannesti kiitollinen jokaiselle äänestäjälle ja tämän postauksen jakaneille henkilöille. Kiitos jo etukäteen!

t. Enni

Kommentit

Lähetä kommentti

Totta turiset kuomaseni:

Lue myös