Rovaniemi 2015

En tiedä, odotitteko jo jotain juttua Japanista, mutta mulla on vielä kuvat Rovaniemeltäkin julkaisematta. Lyhyesti kuitenkin Japanin kuulumisia! Täällä ollaan nyt kolmatta päivää ja illat ovat venyneet niin myöhään, että iltaisin energiaa on ollut liian vähän blogin päivittämiseen. Täällä eletään kuusi tunti Suomen aikaa edellä, joten olen jo täydessä unessa silloin, kun Suomessa porukat vasta syövät iltapalaa. Onneksi huominen on vapaata, joten pitkitän nukkumaanmenoa vielä vähän aikaa. 

Joo, eli Rovaniemi. Kävin viime viikonloppuna Roissa lentäen, itse asiassa tismalleen näihin aikoihin viikko sitten olin perillä. Halusin käydä moikkaamassa sukulaisia, erityisesti 98-vuotiasta mummiani. Kävin Rovaniemellä viimeksi vuonna 2014 helmikuussa.

IMG_7482_2
IMG_7455 copy
IMG_7447 copy

 Samat vanhat lapsuusmaisemat... Muuttuuko täällä ikinä mikään? :)

IMG_7392_2
_coy

Tässä mie vähän naureskelin, että muutaman päivän päästä sitä ollaan 7340 kilometrin päässä kotoa. Huh oli muuten rankka lento, mutta onpahan nyt sekin koettu. Note to self: Särkylääke kannattaa ottaa mukaan matkustamoon. Kärsin jyskyttävästä päänsärystä noin yhdeksän tunnin, eli lähes koko lennon ajan. Vaan oli se sen arvoista. Japani on iso, värikäs ja todella äänekäs!

Ennin kengissä / Rovaniemi

Rovaniemen parhaat maisemat? Mama pelkäs kuollakseen, että tipahdan tuosta... :D

IMG_7576 copy

Kyllä, tämä henkilö nähtiin parikin kertaa saman päivän aikana. Arvatkaa vaan, vetikö hän lujaa tällä (veikkaisin kotitekoisella) "Hands Free-Segwaylla"?

IMG_7545 copy
IMG_7573 copy
IMG_7518 copy
IMG_7503 copy
IMG_7501 copy
IMG_7494 copy

Välillä Rovaniemen sadepilvet väistyivät ja aurinko pääsi pilkistelemään pilvien välistä. Kun aurinko paistoi, ilmassa oli vielä kesän tuntua. Kyllä se syksy taitaa olla silti jo kovaa vauhtia tulossa?

t. Enni

Kommentit

Lue myös