Sponsoroitu video: Gina Tricot & Say Lou Lou

Kaupallisessa yhteistyössä: Gina Tricot

Sanoin juuri ääneen: "oh my...", kun katsoin Gina Tricot'n ja Say Lou Lou -bändin uutta mainosvideota. Olin itse asiassa tiiraillut tätä samaa mainosta jo vähän etukäteen, mutta vasta nyt kun pääsin tekemään yhteistyöpostauksen brändille, tajusin, mistä videossa todella oli kyse. Olen törmännyt vastaavalla tekniikalla toteutettuun videoon aiemminkin ja mietin jo silloin, että tuollaisen kun osaisi itse toteuttaa... 

Jos siis mietitte, mitä ihmeellistä Gina Tricot’n Say Blue -denimmalliston videossa on, niin katsokaa sitä Chrome-selaimella tai matkapuhelimella. Se on interaktiivinen panoraamavideo, jossa tapahtumia voi seurata liikuttamalla videota hiirellä!

IMG_5875 copy
IMG_0247 copy

Kyseessä on ainutlaatuinen, 360 asteen musiikkivideo yhtyeen levyttämälle coverille. Paitsi, että medianörttinä olen kiinnostunut itse videon teknisestä puolesta, tässä yhdistyy myös muoti sekä ihana kahden hengen yhtye Say Lou Lou, joka itse asiassa oli yksi eniten kuuntelemistani artisteista kesällä 2013. Kulutin Julianin puhki sen kesän aikana työharjoittelussa tehdessäni mitäpä muutakaan kuin panoraamasovellusta.

Nyt tämä sama, 70-luvun riipivän romanttisia viboja tunnelmoiva dream pop-duo on pääosassa Gina Tricot’n Say Blue -mallistolle. Muotiketjun ideana oli vahvistaa denimin ja musiikin yhteyttä 70-luvun tunnelmin. On jännä, miten musiikki vielä tuo muistot pintaan. Oli aika mukava palata noihin kesäisiin muistoihin ja samalla huomata, että Say Lou Lou on ehtinyt tässä välissä levyttää aika paljon upean kuuloista musiikkia.

Mä henkilökohtaisesti rakastan 70-luvun tyyliä, jota vaatekaupat nyt pursuavatkin. Mokkaiset asusteet ja nahkatakit, paisley-kuvioiset mekot ja pitkänä hulmuavat hiukset yhdistettynä sinisiin farkkuihin. Seuraavaksi kokeillaan leveämpiä lahkeita, kuten vaikkapa bootcut-farkkuja. Kyllä!

IMG_0232 copy


Kannattaa siis varmistaa, että käytössä on oikea selain, niin pääset tutustumaan Say Lou Lou:n ja Gina Tricot'n videoon. Malliston ja paljon muuta backstage-materiaalia löytää Gina Tricot'n verkkosivuilta.

t. Enni

Postaus on toteutettu kaupallisessa yhteistyössä brändin kanssa.

Kommentit

 1. Muistaakseni Tomorrowlandista tehtiin samanlainen video, joka kyllä räjäytti tajunnan kun sen ekaa kertaa näin! Vai oliko kenties kuva... Kuitenkin, hiukan samaan tyyliin. Tää on todella upea ja on hauska nähdä, että tälläisiin mainosvideoihin panostetaan näin paljon!

  hanna
  www.hannamariav.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuvia varmaan on paljonkin? Tai itse olen ollut toteuttamassa HAMKille panoraamasovellusta. Mutta joo, näin myös jonkin videon, mutten muista mikä se oli! muistaakseni siinä testattiin tekniikkaa ja oliko siinä peräti kamerakin näytillä, jolla kuvattiin koko homma!

   Poista

Lähetä kommentti

Totta turiset kuomaseni:

Lue myös