Kesän lempimekko ja muotiblogien TOP 10

Heh, sain tänään mukavia uutisia blogiini liittyen. Blogini ei ole koskaan saanut mitään sen kummempia blogitunnustuksia, joten saatoin olla aika innoissani, että eräs sivusto oli valinnut mun blogin kymmenen parhaan suomalaisen muotiblogin joukkoon! Kuulette tästä pian lisää, sillä äänestys parhaasta blogista käynnistyy ensi kuun puolella.

Ei se varmasti ole niin iso juttu, koska kisakin on ihan uusi ja varmasti aika pieni, mutta silti... On ylipäätään uskomatonta, että blogini edes noteerattiin, mutta että ihan top kymppiin ja kisaamaan palkinnosta? Oho ja kiitos.

IMG_6727 copy
Ennin kengissä / Spain / Espanja
IMG_6897 copy
IMG_6928 copy
IMG_6898 copy

IMG_6920 copy
IMG_6796 copy
IMG_6790 copy
IMG_6863 copy
IMG_6775 copy
IMG_6756 copy
IMG_6738 copy
IMG_6728 copy
IMG_6941 copy

Ulkona on sateen jäljiltä niin ihmeellisen keltainen taivas, että on ihan pakko mennä ihmettelemään sitä. Taivas näyttää vähän samalta kuin ylemmässä kuvassa, mutta tällä kertaa väriefekti on ihan aito (eikä aurinkolasien tuottama). Anyways, mukavaa illanjatkoa ja työntäyteistä loppuviikkoa itse kullekin. Päivät kuluvat taas hurjaa vauhtia.

Kuvat ovat tiedätte kyllä mistä, ja päällä on kesän rakkain mekko. Mekkoakin tuli jo niin ikävä, että ostin lähes identtisellä kuosilla varustetun paidan Lindexiltä pahimpaan suruun. Paidasta on jo tullut uusi lempivaatteeni ja paisley-paita sai kehuja töissäkin.

terkuin: Enni

Kommentit

Lähetä kommentti

Totta turiset kuomaseni:

Lue myös