Hetki aikaa levähtää

Mä ihan hätkähdin mennessäni blogiini tänään. Indiedays on julkaissut tänään uudistetun sivustonsa ja niinpä blogini yläkulmassa koreileekin Indiedaysin palkki. Täältä löytyy blogini profiilisivu.

Voisivatpa Ikean #kutsusyömään-tapahtumakuvat siirtyä koneelleni sormia napsauttamalla. Samaten voisin taikoa itselleni aikaa, jotta jaksaisin selata Ikean uunituoreen kuvaston läpi. Ja avata muutaman kirjeen ja sähköpostin, ja ehkä myös imuroida tämän sikolätin.

Seuraavassa kamerassa on varmasti Wi-Fi, vaikka en edes käytännössä tiedä, miten sen avulla kuvien siirto onnistuu ja helpottaisiko se mun elämää. Olen vähän laiskalla tuulella, mutta sitä se yhdeksän tunnin työpäivä varmaan teettää. Mutta miettikää mun oppilaita! You rock.

IMG_7069 copy
_Panorama1
IMG_7054 copy_small
IMG_7086 copy
IMG_7073 copy

Ok, pakotan itseni nousemaan sohvalta, mutta siirrän Ikeapostauksen toiselle päivälle. Tuleeko muille muuten paha olo selatessa kuvia Win10:n uudella kuvien esikatseluohjelmalla?

Ps. Kuvitelkaa mielessänne täydellisen lämmin yö Espanjassa. Hetken kruunaa viilentävä merituuli, joka saa hiukset hulmuamaan. Istumme nurmikolla kuun ja katulamppujen hohteessa ja kuuntelemme meren kohinaa. Enriquen El Perdón soi taustalla ja hurmaava Tinto de Verano vie ajatukset pois arjesta.

Tositarinoita Espanjasta. Ai onko ikävä? Onneksi biisi soi päivittäin kotimatkalla.

t. EnniKommentit

  1. Mulla oli just kans tänä kesänä tollanen sun kuvailema hetki mutta turkissa ja taustalla soi tietysti mikäpä muukaan kuin toi Enriquen biisi ♥

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Totta turiset kuomaseni:

Lue myös