ESPANJA JA BABY PYTHON

Yllättävän kivuttomasti on lähtenyt loma käyntiin, vaikka S aka Sini onkin herkkulakossa ja se on automaattisesti vaikuttanut omiinkin valintoihin. Aika ihmeellistä, että eilen oli mun virallinen karkkipäivä, enkä käynyt hakemassa Mercadonasta King Regalia, eli maan parasta lakua. Olen sortunut ainoastaan yhteen mehujäätelöön!

IMG_4469 copy

IMG_4418 copy

IMG_4376_
IMG_4365_
#themparkingskills
Sini on myös vetänyt mulle vesijumppaa taloyhtiön altaassa. Mä haluaisinkin nyt hakea urheiluliikkeestä vesipainot, niin saisi uutta intoa altaassa lillumiseen. Olemme ensimmäisen viikon lomasta omalla asunnolla Torremolinosissa, mutta sen jälkeen siirrymme Fuengirolaan. Tämä asunto on aika pieni kaksio ja taloyhtiön säännöt ovat sellaiset, ettei koiria saa tietenkään viedä allasalueelle. Menemme ensi viikolla Fuengirolaan tuttuun omakotitaloon, jossa varmaan vietämme loppuloman.

IMG_4351_
IMG_4319_2
IMG_4534_ISO copy

Päivät kuluvat todella nopeasti. Torstaina tänne saapuessa ehdimme jo käydä syömässä Matahambren jo perinteeksi muodostuneen pakko syödä -vuohenjuustosalaatin. Makea kastike on salaatin juju, mutta en osaa kuvailla sen makua. Muuten salaatissa maistuvat pekoni, saksanpähkinät ja yksinkertainen salaattisekoitus.Vuohenjuusto-pekoni-pähkinä-salaatin saa otettua yhden tai kahden hengen versiona.

Koska kävimme syömässä Fugen Matahambressa, kävimme pikaisesti pyörähtämässä Dunnes Storesissa, josta löysin selfie stickin! Ostin vielä toisenkin, koska aion viedä sen koululle tuliaisiksi. Pääasia oli, että tikku oli halpa, mutta ihan toimiva, ja toivon mukaan se toimii myös GoPro:n kanssa.

IMG_4450 copy
IMG_4408_


Dunnesin jälkeen käyntiin hakemassa jälkkärilimpparit ja suunnattiin nautiskelemaan ne Miramarin katolle. Siellä nähtiin pari jätkää, joilla oli terraario. Katsottiin ensin, että pojat olivat uhraamassa jonkun hamsterin tms., koska heillä oli sytkäri kädessä (??) ja korkealla katolla vielä sijaittiin. Perisuomalaiseen tyyliin ajattelin, että nyt saa ja pitää olla utelias, joten nakitin siskon kysymään pojilta, mitä he oikein duunasivat. Pojilla oli vauva-python! Ja sitten pojat antoivat meidän vielä pitää sitä! Aww se baby python oli niin söpö, vaikka pelkäsin koko ajan, että se puree. No eihän pythonit pure, ne ovat kuristuskäärmeitä.

Jos ekana päivänä pidettiin pythonia, niin loppulomasta ei voi olla kuin tulossa mielenkiintoinen. Hasta luego!
 
t. Enni

Kommentit

  1. Mua jäi nyt vaivaamaan mitä ne teki pythonin ja sytkärin kanssa katolla? :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ehkä sattui juuri sopivasti, että sytyttivät tupakat, tai en tiedä..! Mutta eläinkauppa on ostarissa ja olivat juuri ilmeisesti ostaneet sen käärmeen. Käärmeelle ne ei tehneet mitään! :D

      Poista

Lähetä kommentti

Totta turiset kuomaseni:

Lue myös