Enni slip-on kengissä

Jännä, miten inspis postauksiin iskee aina keskellä yötä, jolloin ulkoa ei tule yhtään valoa ja kaikista kuvista tulee ihan kuraa. Vaan kun se iskee, niin sille on pakko antaa periksi. Mulle tuli hirvittävä hinku esitellä mun uudet, maailman yksinkertaisimmat ja eleettömimmät slip-on-kengät täällä blogissa. Tulin vaan todella iloiseksi näistä kengistä, sillä löydän niin harvoin oikeasti sopivia kenkiä. Tai paha sanoa vielä, katsotaan monetko rakot tällä kertaa saan, kun huomenna otan kengät tositestiin.

Caracalit ovat jo niin iskostuneet jalkaani, että pelkään niiden kuluvan puhki. Voisin käyttää Caracalit suutarilla pienessä toimenpiteessä, sillä niiden nahkapohjan voisi suojata muovipohjallisella, jolloin ne kestäisivät paremmin kulutusta. Nämä tänään ostamani tekonahkaiset H&M:n kengät olivat ihan halpikset, mutta kuten olen jo aiemmin todennut, H&M tekee paljon edullisia jalkoihini sopivia kenkiä.

IMG_6295_2
Hehee Ennin kengissä!

Toivon, etteivät nämä lässähdä heti, koska viimeksi tehdessäni vastaavanlaisen kenkälöydön, kävelin kengillä monta kesää. Voi niitä espadrilloja.

Pakko myöntää, että olen tehnyt täällä jonkin verran uusia hankintoja, enkä edes tiedä, miten saan kaiken mahdutettua matkalaukkuun. Bad bad minä, tiedän. Ajattelin kuitenkin ottaa kirppispöydän taas syksyllä, jotta saan myytyä kaikki käyttämättä jääneet vaatteet ja kengät pois.

Erityisesti parista jutusta olen kuitenkin innoissani, nimittäin löysin Bershkasta uudet chinot, jotka tulevat korvaamaan vuonna 2010 (jestas!) ostamani chinot. Ne ovat tätä nykyä jääneet isoiksi (jes, jes!), joten uudet tulevat tarpeeseen. Chinot ovat olleet kesäisin yhdet mun lempihousuista ikinä. Uusista pökistä laitan kuvaa vähän myöhemmin.
 
IMG_6302_copy
IMG_6298 copy

Samaten löydän todella harvoin hyviä farkkuja, joten kun näin Sinin kokeilevan tummansinisiä ripped-mallisia Body Curve -farkkuja Zarassa, oli mun ihan pakko testata sellaisia itsekin. Eivät ne mun mielestä mitään ihmeitä vartalolle tee (nimeen siis viitaten), mutta farkkujen väri, malli ja polven hillityt viillot näyttivät hyviltä.

Alla vielä pikavilkaisu Beshkan nätteihin paitoihin ja kirsikkana kakun päällä pari herkkua, joita teidän kaikkien herkkupersujen tulee maistaa täällä Espanjassa vieraillessanne.

IMG_6310_2
IMG_6313 copy
IMG_6291 copy

Hacendado Bombitas ja mansikat. Ei välttämättä yhtäaikaisesti!

t. Enni

Kommentit

Lue myös