TAKE ME THERE. PLEASE.

Muutama viikko sitten juhlittiin Take me there -matkailusivuston avajaisia. Sivusto on blogiystäväni Anna-Marian ja hänen ystävänsä Adalmina's Secret -blogin kirjoittajan Anna-Katrin tuotantoa! Nämä upeat naiset ovat avanneet uudenlaisen matkailusivuston, joka kertoo matkaopasmaisesti kokemuksia ympäri maailmaa.

Upea ja toimiva sivusto on täynnä kirjoituksia eri matkakohteista, joten jos kyseinen sivusto ei nostata matkakuumetta, niin ei sitten mikään. Avajaiset olivat ihanasti järjestetyt ja niitä vietettiin Helsingissä VirgoFlow:n tiloissa. Löysin paikan päältä mm. Chanelin ja YSL:n vintagevaatteita. 

Kaikki paikan päältä löytyvät tuotteet ovat muistaakseni kaupan, joten kannattaa käydä tutustumassa tuohon boheemia henkeä sykkivään paikkaan, jossa liikutaan sukkasillaan ja fiilistellään lattialta löytyvien, myynnissä olevien mattojen tuntua varpaissa.

IMG_3660 copy
IMG_3694 copy

Kiitos myös tarjoiluista, sillä tämä kotikulinaristi maistoi tähän mennessä parhaita bruschettoja ja cake popseja! Vesi kielellä saa nyt katsella näitä kuvia. Onneksi ruoka- ja (toivon mukaan) lomakuume helpottavat ihan pian Espanjan auringon alla.

IMG_3644 copy
IMG_3647 copy
IMG_3638 copy
IMG_3656 copy copy

Käykää ihmeessä tutustumassa hurjan monipuoliseen ja upeasti toteutettuun sivustoon. Onnea uudelle Take me there -blogisivustolle!

t. Enni


Lue myös / Read also


Kommentit

  1. Tuo sivusto vaikuttaa kyllä oikein pätevältä, mie jo ehdin siellä seikkailla ja katsella onko jo juttua sekä vinkkejä meidän matkakohteista. :) Kaunis sivusto ja hyödyllinenkin vielä. ^^

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Totta turiset kuomaseni:

Lue myös