Pink Silk Dress - Now That is Pure Poetry

Eilinen avoimen kurssi siis oli ja meni, mutta mäpäs en sinne päässyt. Neljäs päivä kuumetta menossa. Eilen illalla olin kuitenkin sen verran voimissani, että sain kirjoitettua 1. kurssin oppimispäiväkirjan tehtävät valmiiksi (jee!), mutta työ tietysti vaatii vielä viimeisen lopputarkistuksen, jota en aio tehdä nyt kipeänä. Ties mitä järjettömyyksiä sinne jäisi, mulla kun tuntuu nyt olevan muutenkin ihan mahdotonta muodostaa lauseita, saati kirjoittaa edes sanoja oikein.

Kyllä mä sinne huomiselle luennolle itseni raahaan, koska jo nyt tuon 1. luennon korvaus tuntuu ihan ylitsepääsemättömän vaikealta. Materiaali on ruotsiksi... apuva. Hyvä, että ymmärrän asioita edes suomeksi juuri nyt.

IMG_0935 copy

"Sleeveless, silk, faille, full-skirted dress with black patent leather bow belt;
now that is pure poetry." - Carrie Bradshaw

Kävin kuitenkin viime viikonloppuna muutamissakin valmistujaisissa ja nyt pääsen vihdoin jakamaan kanssanne pari upeaa löytämääni mekkoa. Tämän yllä näkyvän pinkin silkkimekon joudun tilaamaan Tammisaaresta viime viikolla. Helluntai, joka siis osui reissullemme, varmisti sen, että kaikki kaupat olivat sunnuntaina kiinni. Minä hölmö jäin miettimään mekkoa, joten eipä kauppa sitten enää ollutkaan auki seuraavana päivänä. Onneksi Casa di Marissa oltiin niin mukavia, että he lähettivät mekon Järvenpäähän. Kärsin tyhmyydestäni onneksi vain ylimääräisen kympin verran, sillä kyllä mekko on jokaisen euron arvoinen. Tämä on mun Carrie-mekko. En ikinä luovu siitä.

IMG_3403 copy
Sähköasentajan kakku!

IMG_3430 copy

Toinen, vähän edullisempi, mutta sitäkin ihanampi kesämekkoni on H&M:ltä. Itse asiassa mami sen bongasi ensin, mutta koska meillä on niin samanlainen maku, mun oli pakko tilata mekko itselleni.

Minna Parikan Caracalit ovat olleet jalassani molempina juhlapäivinä. En enää edes halua laittaa korkokenkiä jalkaani, koska omistan nämä upeat Caracalit*. Käyn sisäistä taistelua itseni kanssa, josko kuitenkin vielä tilaisin ne mustana... Mikä kävisi tekosyyksi?

IMG_3496 copy
id_IMG_3433_copy

Casa di Mari: Ette tehneet aukioloaikojenne tai yhteistietojenne löytämisestä helppoa! Suosittelen liikkeellenne vilpittömästi ilmaisia Facebook-sivuja, tai edes jonkinnäköisiä kotisivuja. Mä olen verkossa melkoinen ninja, joten onnistuin löytämään yhden toimivan puhelinnumeron. Suosittelen silti jonkinlaisia yhteystietoja. :)

Ihanaa kesää kaikille!

t. Enni

*Sisältää syvälinkin

Kommentit

Lähetä kommentti

Totta turiset kuomaseni:

Lue myös