Peace&Stylen Blogisynttärit

Anskun Peace&Style -blogin 5-vuotissynttäreistä on kulunut tasan kuukausi. Ja haa, vihdoin mulla oli aikaa postata! Mielenkiintoista, että alkaa tämäkin postaus selityksillä, mutta loma ei olekaan alkanut ihan niin toimettomana kuin kuvittelin. Opiskelu, flunssa... onhan tässä ollut kaikenlaista. 

Onneksi tuntuu, että olen nyt parantunut, vaikka aloitin liikunnat ehkä liian aikaisin. Kärsin koko eilisen järkyttävistä lihas/solu/mistäliesäryistä, jotka varmaan heijastelivat vielä viime loppuviikon kuumeesta... No loppuviikko onkin aikaa opiskella, vielä olisi luentoja kaksi jäljellä tälle viikolle.

IMG_2982 copy

Anskun uudistuneen blogin synttäreitä vietettiin luonnonkosmetiikkamyymälä Jolie Shopin tiloissa Helsingissä, Uudenmaankadulla. Jolien takahuoneen ovet aukenivat meille, joten iso juhlasakki mahtui tilaan hyvin. Tila oli muutenkin ihanan valoisa valokuvauksen kannalta ja sopi juuri tällaisten tilaisuuksien järjestämiseen oikein hyvin. Jolien tiloissa voikin muistaakseni järjestää erilaisia ystäväniltoja.

Pidin ihan älyttömästi Jolien avauspuheesta. Siinä todettiin hyvin, ettei luonnonkosmetiikan pitäisi kuulostaa oudolta tai erilaiselta, vaan tavallaan kaiken kosmetiikan tulisi olla luonnollista kosmetiikkaa. Tämän pitäisi olla ihan arkipäivinen asia. 

Kuluttajien kannattaisi siis arvostaa luonnonkosmetiikkaa. Monelle sana: "luomu" tai "luonnollinen" kuulostaa kalliilta tai jopa turhalta, kun kaiken kaikkiaan pohjalla onkin vain ajatus puhtaimmista ja paremmista raaka-aineista ja luonnonmukaisesta kauneudesta.

IMG_2952 copy
IMG_2947 copy
IMG_3027 copy

Ansku järjesti blogisynttärinsä hyvinvointiteemalla, joten hän oli kutsunut Karita Tykän, eräänlaisen hyvinvointigurun (vaikkei hän nimitystä ehkä itse uskonutkaan), puhumaan hyvinvointifilosofiastaan. Naiselta löytyy hurjasti taitotietoa, hän mm. pyörittää hyvinvointiin liittyvää SuperLemon-yritystä. Karita painotti, että jokainen ihminen on yksilö, ja se mikä toimii yhdellä, ei välttämättä toimi toisella. Tärkeintä olisi kuunnella itseään ja tehdä & antaa keholle sitä, mikä tuntuu itsestään hyvältä ja mitä keho sillä hetkellä tarvitsee.

Ansku myös valmisti meille herkullista vihersmoothieta mehulingolla, minkä lisäksi maistelimme Ruohonjuuresta saatavaa Kombucha-juomaa. Tilaisuuteen oli saatu vielä pari kappaletta GreenStreetin minttusuklaa-raakakakkua. En edes tajunnut, että kyseessä oli raakakakku. Herkuttoman toukokuun aikana sallin ensimmäistä kertaa itselleni tuota raakakakkua herkkuna ja se oli niin tajuttoman hyvää, etten ole koskaan maistanut mitään vastaavaa. Kakku oli tuhtia, mutta juuri täydellistä. Minttu ja suklaa ovat erottamattomat yhdessä.

Olen muuten menossa kuun lopussa GreenStreetin raakasuklaa workshopiin. Arvatkaa odotanko innolla?

IMG_2996 copy
IMG_2986 copy
enninkengissa_Salla_Vesa3
The perfect cake / image: Salla Vesa
IMG_2973 copy
enninkengissa_kasanen
image: J. Kasanen
blogi82 copy_kasanen
 image: J. Kasanen
IMG_2963 copy
enninkengissa_Salla_Vesa
 image: Salla Vesa
IMG_2980 copy
IMG_2962 copy
 image: Salla Vesa

Tilaisuudessa oli paljon tuttuja ja uusia tuttavuuksia päivänsankarin lisäksi. Oli mukava tavata taas Janet, Tiia, Katja ja Anna-Maria. Janet oli kosmetiikkataivaassa...

IMG_3035 copy
enninkengissa_Salla_vesa4
 image: Salla Vesa

IMG_3011 copy
image: Janet

enninkengissa_Salla_Vesa2

image: Salla Vesa 

Kiitos Anskulle taas kerran onnistuneista juhlista ja kiitos myös Salla Vesalle ja Jani Kasaselle valokuvista!

Ps. Muistakaa käydä osallistumassa blogini kesäarvontaan! :)

t. Enni

Postaus sisältää juhlia avustaneita yhteistyökumppaneita, ajattelin nähdä hyväksi mainita. ;)

Kommentit

 1. Ihana postaus, puss!! <3 Kiitos :)

  VastaaPoista
 2. Olipa kiva palata noihin tunnelmiin :) Täälläkin postaus vasta tekeillä... tarviin assistentin! :P

  VastaaPoista
 3. Greenstreetin raakasuklaa-workshop on ihan paras, molemmilla kerroilla. :) Kannattaa myös käydä raakakakku-workshop, mä olin ajatellut, että niiden tekeminen on tosi työlästä, mutta yllättävän nopeesti raakakakunkin pyöräytti. Ja raakasuklaa 2.0 (eli täytesuklaa-workshop) on seuraava mihin pitää osallistua.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sinne kakkuworkshopiin olisin halunnutkin, tällä kertaa kutsu tuli raakasuklaaseen, joka varmasti on yhtä namia. Tykkään ihan hirveesti kokkailusta ja raakasuklaasta. :D

   Poista
 4. Hej tiedätkö musta tuntuu siltä, että ollaan menossa samaan workshoppiin! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei kiva! En kyllä saanut vahvistusta viestiin ollenkaan, huomasin juuri. :/

   Poista

Lähetä kommentti

Totta turiset kuomaseni:

Lue myös