Minna Parikka Stock Sales

Kerroinko jo, että kävin viime torstaina Minna Parikan Stock Saleissa Helsingissä? Pakko myöntää, että odotin tapahtumaan paljon osallistujia (ilmoittautuneita oli Facebookissa yli 1000), mutta en olisi ikinä kuvitellut, että alennusmyynnit olisivat olleet niin kysytyt! Tulin paikalle noin vartti ennen ovien aukeamista ja voitteko kuvitella, että jonoa oli silloin jo puolen korttelin verran? Vain 15 minuuttia myöhemmin jono varmaan kolminkertaistui.

Lopulta en enää nähnyt jonon häntäpäätä, joten kiitin onneani, että olin niinkin lähellä, kuin puolessa välissä korttelia. Mitä se sitten käytännössä tarkoitti? Jonotin varmaan 1,5 tuntia ennen kuin pääsin tutkailemaan myynnissä olleita kenkiä. Hieman raasti sydäntä, kun ihmiset kävelivät ohitseni pussit täynnä Parikoita.

Olisi siis harmittanut todella paljon, jos olisin itsekin joutunut lähtemään paikan päältä tyhjin käsin. Itse asiassa melkein lähdinkin, kunnes tajusin kiertää pöydät vielä kerran läpi, jolloin satuin näkemään yhden parin alla näkyviä Feliz-kenkiä oikeassa koossa. 

IMG_3729ennin_kengissa_minna_parikka

Olen himoinnut tätäkin paria jo tovin. Kun näin Minna Parikkaa käsittelevän dokumentin pari vuotta sitten (Minna itse käytti näitä kenkiä yhdessä kohtauksessa), jäin himoitsemaan kenkiä. Kengissä on ihanaa 70-luvun fiilistä, eivätkä ne hurjasta korostaan huolimatta väsytä jalkoja niin nopeasti kuin kuvittelisi. Ne ovat oikeasti erinomaiset jalassa. Olen käyttänyt näitä viime torstaista lähtien joka päivä.

IMG_3695 copy

Jos joku kuitenkin jäi ilman Parikoita viime torstaina, niin mulla olisi lohduttavia uutisia: Spartoon sivuilla on vihdoin alkanut ale, josta Minna Parikan kenkiä voi löytää myynnistä jopa -40% alennuksella.

Olen odottanut alennusta jo pitkään, sillä Spartoo taitaa olla viimeinen paikka, josta mustia Caracaleja enää saa omassa koossani. Itse asiassa perheenjäseneni nappasi viimeiset mustat, nappanahkaiset Caracalit Spartoolta eilen ja mä tilasin kiiltonahkaiset Caracalit muutama päivä sitten.

Tänään tuli vielä sähköposti, jossa kerrottiin, että tarjolla olisi vielä -5% alennuskoodi jo alennetuille tuotteille! Harmi, että viesti tuli ihan vähän liian myöhään tänne meikäläiselle. Jos jotakuta muuta kiinnostaa parikka-alet, niin nyt olisi oikea aika toimia. Alennuskoodi SALESPE15FI on voimassa vain reilun viikon, 28.6.2015 asti.

Parikoita pääset shoppailemaan täältä*.

t. Enni
   

* Postaus sisältää mainoslinkkejä

Lue myös / Read also


Kommentit

 1. Minäkin olin metsästämässä Parikoita tuolla! Olimme tosin ystävieni kanssa jonottamassa jo tuntia ennen kuin ovet avattiin, joten pääsimme sisään melkein heti. Kannatti kyllä, koska löysin itselleni kolmet Parikat: Jezebelit ja kahdet Raquelit. Jotenkin hullu olo oli kyllä kenkien takia jonottaessa, mutta onneksi paikalla oli tosiaan muutama muukin.. Onneksi sinäkään et joutunut tyhjin käsin lähtemään!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai siellä oli raqueleitakin? Ohho! Ai tuntia ennen? Oliko se jono siis silloin jo sisälle asti vai? Mielestäni olin nimittäin aika lähellä ovea, vaikka menin jonoon vain vartti ennen. Onnea kengistä!

   Poista
  2. Vastasinkin tuonne oman blogini puolelle jo, mutta jono oli tosiaan siellä kakkoskerroksessa juuri Parikka-huoneen ulkopuolella, kun me menimme jonottamaan ja edellämme oli tuolloin vain n.10-15 ihmistä.

   Poista
  3. Ai ihan tosi! Oho, no hyvä etten tiennyt sitä. Muuten olisi ehkä usko loppunut haha. :D

   Poista

Lähetä kommentti

Totta turiset kuomaseni:

Lue myös