Meritansseihin Caracaleissa

Materialistipiru sisälläni hyppii innoissaan, sillä lähetti toi jälleen kerran erittäin onnistuneen lähetyksen kotiovelle. Kyttäsin koko viime kuun ajan Spartoon alennuksia, ja nyt vihdoin Caracalit saivat -20 % alennuslappusen.

Mikä lie hyväksi asiaksi kääntynyt ongelma Spartoolla kuitenkin sattui, sillä luulin tilaavani kiiltonahkaiset Caracalit, mutta paketista paljastuikin jotain muuta. Olin vielä aiemmin varmistanut spartoolta, ettei nappanahkaisia kenkiä enää löytynyt omasta koostani. Nämä saamani kengät eivät ole kiiltonahkaa ja näissä on musta nahkapohja, kun tilaamissani piti oli beige nahkapohja. Ovatkohan nämä sitten jotain aiempaa erää, en ole ihan varma? Kuitenkin, nämä ovat siis juuri sellaiset, jotka alunperin halusinkin, ja joiden piti olla loppuunmyyty omassa koossani. 

shoe
IMG_9870 copy
IMG_9858 copy

Lomalla on näköjään liian paljon aikaa shoppailuun... Pakko sanoa, etten vieläkään ole lomatunnelmissa. Näen melkoisen painostavia unia, joten tänään aamulla oli pakko suorittaa muutama koulu/työhomma pois alta. Jos nyt saisin nukuttua yöni leppoisasti. Pohdin myös, jos jäisin pois heinäkuussa järjestettävältä kurssilta, sillä ainakin tämä kuu on tuntunut hujahtaneen ohi hetkessä. Vielä olisi tarkalleen ottaen yksi ja puolikas essee tekemättä, eli toisin sanoen 11 sivua tekstiä kirjoittamatta.

Voi olla, että käyn kuuntelemassa luennot ja katson, mitä kurssin läpipääsyyn vaaditaan. Ammatillisten perustutkintojen osalta tapahtuu kuitenkin niin paljon uudistuksia 1.8.2015 alkaen, että siinä missä oppilaat ovat varmasti ihan pihalla opintoviikkojensa muuttumisesta osaamispisteiksi, myös opettajat ovat varmasti vähän pihalla uudistuksesta. Uuteen opetussuunnitelmaan tutustuminen vaatii hieman aikaa.

Opiskelijoille ja asiasta kiinnostuneille tiedoksi: Tästä lähin vain osaaminen ratkaisee. Edes sillä, missä tai miten kauan osaamista on hankittu, ei ole merkitystä. Ainoastaan opiskelijan osaamista arvioidaan. Salpauksen sivuilla oli myös lause, jota kannattaa pohtia: "Opetussisältöjen sijaan keskitytään opiskelijoiden oppimistuloksiin". 

IMG_9847 copy

Se amiksesta! Mä lähden nyt laittamaan itseni kuntoon ja pakkaamaan viimeiset asiat, sillä olen lähdössä tänään risteilylle Baltic Queenille. Naurattaa vieläkin se radiomainos, jossa sanotaan: "Alkuviikosta tarjolla meritansseja, loppuviikosta tico tico". Mikäs päivä tänään on? Eli meritanssit it is!

PS. Spartoolta* saa vielä -5% lisäalennuksen koodilla SALESPE15FI. Koodi on voimassa enää neljä päivää.

t. Enni

*Sisältää syvälinkin

Kommentit

 1. Oi, onpa ihanat nuo Caracalit! <3 Parikan korvalliset kengät ovat kyllä suloisia mallista huolimatta, ite ihastuin joskus niihin kisukorvallisiin leokuosisiin minttuihin Pfeiffereihin ja pinkkeihin balleriinoihin. Molemmat löytyvät kenkähyllyltä ja haluaisin vielä löytää joskus kaninkorvalliset harmaat avokkaat, kun en niitä ehtinyt ostaa! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 Ja niin ovat! Saivat myös eilen kehuja jalassa tuntemattomilta. Samaten itse hymähdän aina katsoessani maahan... :D Nyt on alkanut alet, kannattaa katsoa, löytyisikö!

   Poista
 2. Voih noita kenkiä! Kertakaikkisen upeat.

  Meilläkin suunnitellaan risteilyä samaisella paatilla, täytynee siis yrittää osua loppuviikkoon ja tico tico meininkeihin :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Noniin, se on kiva laiva hahah! Nyt vähän väsyttää...

   Poista

Lähetä kommentti

Totta turiset kuomaseni:

Lue myös