Kesän paras alennuslöytö - Viiden euron pitsimekko

Kesän paras alennuslöytö on tehty ja se on viiden euron pitsimekko New Yorkerista. Tämä oli taas sitä sarjaa, jossa kukaan muu ei näyttänyt innostuvan mekosta, paitsi minä. Heti, kun kuulin parin tytön puhuvan: "Täs olis taas tällanen, jos kehtais käyttää -mekko, vaan vitosen", niin tein sulavan käännöksen suoraan kohti alerekkiä, joka sitten olikin täynnä näitä sinisiä pitsiunelmia!

20150624_225441

Menin sovituskoppiin kahden erikokoisen mekon kanssa ja päädyin lopulta pienempään, vaikka se tuntuikin repeävän päälleni. Yhden koon isompi vastasikin sitten neljä kertaa isompaa kokoa... Laadun myös huomaa, sillä jo sovituskopissa mekon pitsit ratkeilivat ja kuulin hihoista riks raks -ääntä yrittäessäni laittaa mekon vetoketjua kiinni selkäpuolelta.

Kyllä se mekko silti aikamoisen riehakkaankin illan Namussa kesti, eli ei missään nimessä huono ostos. Mekko sai myös ihan älyttömästi kehuja ihmisiltä, mikä tuntuu jotenkin hassulta, sillä kyseessä oli kuitenkin vitosen mekko, joita siellä Willan New Yorkerissa oli vielä varmaan kymmenen kappaletta jäljellä. Sinne vaan hakemaan omaa!

20150624_194334

Vietin illan Minna Parikan kengissä, sillä tiesin voivani luottaa tähän pariin. Nilkkurit ovat ihan ehdottomasti yhdet parhaimmista ja korkeimmista kengistäni. Miten on edes mahdollista, etteivät jalat väsy tällaisissa kengissä? Loistotyötä!

Ps. Mulla on tulossa teille ihan kohta ihana arvonta!

t. Enni

Kommentit

  1. Vautsi vau mikä mekko! Sininen sopii sulle älyttömän hyvin. Mahtava löytö :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoss paljon Salla!! Mun kalmanvalkoset jalat sopii hyvin sävyyn ;D

      Poista

Lähetä kommentti

Totta turiset kuomaseni:

Lue myös