I HATE BEING SICK

Ennen kuin avaudun (ja nyt sitä avautumista piisaakin pitkästä aikaa) haluan pomppia ilmaan tekemäni löydön kanssa. Kuvan paita tarttui mukaani parin viikon takaiselta Tammisaaren reissulta Casa di Mari -liikkeestä. En voi vastustaa sitä, kun löydän uudelta paikkakunnalta pikkuputiikin ja teen sieltä tällaisia löytöjä. Liikkeessä oli myynnissä mm. Ilona Pellin takkeja -70 % sekä juurikin tämä French Connectionin paita, joka irtosi alle 20 eurolla!

Mulla on vielä eräs tarina pinkistä silkkimekosta kertomatta, mutta siitä lisää seuraavassa postauksessa.

IMG_9401 copy
IMG_9409 copy

Olen ollut niin kiireinen viime aikoina, etten ole voinut päivittää blogia niin usein kuin olisin halunnut. Monta postausta on jäänyt tekemättä, koska pakollisia juttuja on osunut nyt keväälle enemmän kuin koskaan. Vaikka mulla alkoikin loma virallisesti tänään, olin ajatellut pyhittää kesään osittain opiskelulle.

Eli siinä missä kehoni luulee nyt, että mulla alkoi loma ja voin sairastaa, todellisuudessa mulla olisi vielä enemmän tekemistä kuin pari viikkoa sitten. Olin valhtelematta koko viime viikon kiinni erään pakollisen projektin parissa, joten en saanut avoimen yliopiston kasvatustieteiden perusopintojen ykköskurssin oppimispäiväkirjaani yhtään eteenpäin, vaikka olin asettanut sille deadlinen 30.5. Tämä siitä syystä, että huomenna 2.6 on jo uuden kurssin luento, joka tietää uusia tehtäviä. 

Niin mitä tapahtui sen jälkeen, kun projekti oli ohi ja kesäloma alkoi? No, sitten tapahtui 38,5 astetta ja kurkkukipu. Yritä siinä nyt kuumeisena vääntää viimeisiä tehtäviä, jotka periaatteessa vaativat pelkää älyä. Onneksi viimeinen osio ja loppupohdinta ovat enää ainoat tekemättömät asiat, joten olen jo reilusti voiton puolella. Voin vaan silti sanoa, että ärsyttää ja paljon. Joka paikkaa särkee, nenää särkee ja yhyy. En yhtään siedä kipeänä oloa varsinkaan nyt, kun olisi maksullinen kurssikin tiedossa ja edellinenkin kurssi vielä kesken.

IMG_9648 copy
IMG_9407 copy
IMG_9642 copy

Kulutan täällä nyt nenäliinoja ja kurkkupastilleja ja haaveilen siitä, kun vielä lauantai-iltana olin voimissani. Yöllä en enää niinkään ollut, vaan ehkä yöllä alkanut närästyskohtaus enteili jotain tulevasta. Seuraavana päivänä sairastuinkin kunnolla. Että olipa kivat kesänaloittajaiset! ;)

IMG_9406 copy

No, kuten sanotaan, tunnollinen opettaja sairastaa vain lomilla. Mun ei nimittäin tarvinnut pitää viime lukuvuoden aikana yhtäkään ainoaa sairaspäivää, vaikka viime elokuussa satuinkin olemaan yhden opetuksettoman päivän kuumeessa ja äänikin katosi vanhempainillassa. 

Nyt mulla ei tosin ole muuta mahdollisuutta kuin pitää peukut pystyssä, että jaksaisin mennä huomenna luennolle, ja jos en jaksaisi, niin homma hoituisi jotenkuten myös etänä.

Blää. *kirjoitusvirheet voisin jättää tähän postaukseen ihan tarkoituksella. Ekan tarkistuksen jälkeen niitä oli valehtelematta 20. Ei vaan toimi pää.*

t. Enni

Kommentit

  1. Kaunis pusero ja tuo sun tukka on upea! Kovasti paranemisia toivotan! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos. Voiton puolella aletaan olla, vaikka kyllä harmittaa tän päivän luento, jonne en siis päässyt. Ihanaa korvattavaa tiedossa! ;)

      Poista

Lähetä kommentti

Totta turiset kuomaseni:

Lue myös