Suunnistamassa Silja Symphonylla

It's been a while, lauloi Staind. No on todellakin mennyt hetki siitä, kun viimeksi pääsin blogin kimppuun. Tällä lyhyellä viiden päivän tauolla olen ehtinyt kirjoitella jo nyt yli 10 sivun pituista oppimispäiväkirjaani, käydä salilla, crossfitissa, Piloxingissa, Magnumin juhlissa, Tammisaaressa KUOROFESTAREILLA ja luistaa 20 päivää kestäneestä karkkilakosta. 

Juuri äsken puraisin myös huuleeni, kun yritin olla taas niin multitasking ja syödä, harjata hiuksia, ylipäätään ajatella ja kirjoittaa samanaikaisesti.
siljasymphony_enninkengissa8
siljasymphony_enninkengissa11

Jos seuraatte mua Instagramissa, olette jo ehkä päässeet todistamaan massiivista kuvatulvaa viime viikonlopulta. Jos ette vielä seuraile, niin klikatkaa sinne @enninkengissa. Toistaiseksi profiili taitaa olla piilotettu, mutta kutsulla saa seurata (tai miten ikinä se käytännössä toimiikaan, no eniveis).

Mä en nyt oikein tiedä, mistä aloittaisin, kun haluaisin lisätä tänne taas niin paljon postauksia viime päivistä. Aloitetaan vaikka siitä, kun kävin uudistuneella Silja Symphonylla bloggaajatapahtumassa reilu viikko sitten. Silja Symphony on mahdollisesti ollut ensimmäinen ikinä kokemani laiva, tai ainakin mulla on jostakin Siljan laivasta ja puulattiaisesta "ostoskadusta" ensimmäiset muistikuvat jo varmaan 20 vuoden takaa. 

Symphony on sittemmin kokenut varmaan montakin muutosta, mutta tuo samainen ostoskatu on edelleen voimissaan ja sitä koristavat mm. matkamuistomyymälät, vaate- ja asusteliikkeet, viinibaari sekä sushiravintola.

siljasymphony_enninkengissa6
siljasymphony_enninkengissa7
siljasymphony_enninkengissa2
siljasymphony_enninkengissa6
siljasymphony_enninkengissa5
siljasymphony_enninkengissa4
siljasymphony_enninkengissa9

Mun ja Senjan vaatimaton laivasuunnistus alkoi samppanjalla ja siitä siirryttiin mielettömän hyvän sushin kimppuun. Kävimme myös maistelemassa italialaisia herkkuja Tavolàta Ristorantessa ja alkoholittomia drinkkejä baarin puolella. Kierrokseen kuului myös visiitti yhdessä Junior Suitessa, Jos muistan oikein, muutamia sviittejä on sittemmin hieman päivitetty modernimmalla sisustuksella. Kierros huipentui Grande Buffetin jälkkäreihin ja risteilylahjakortin arvontaan.

siljasymphony_enninkengissa14
siljasymphony_enninkengissa17
siljasymphony_enninkengissa13
siljasymphony_enninkengissa16

Junior Suiten sänky oli pakko testata ja kyllähän tuollaisessa yöt nukkuisi...


siljasymphony_enninkengissa15
siljasymphony_enninkengissa10
siljasymphony_enninkengissa12

Kiitos Tallink Silja kivasta päivästä laivalla. Nautin tosissani tapahtumasta, sillä mulla rankka työ vaatii rentouttavat huvit. Niinpä päätin jo, että kesällä on ihan pakko tehdä ainakin yksi päiväreissu Tallinnaan.

Millos te olette viimeksi käyneet laivalla, tai oletteko menossa kesällä risteilylle?

t. Enni

Kommentit

  1. Ihania kuvia. Rupes tekee mieli risteilyle taas..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Niin mäkin haluan! :D Kesäflunssa vaan estää aika hyvin kaikenlaisten aktiviteettien suunnittelun :/

      Poista

Lähetä kommentti

Totta turiset kuomaseni:

Lue myös