Minna Parikka Caracal in action

Mulle tuli jokunen päivä sitten sähköpostiin viesti, jossa kysyttiin olisinko kiinnostunut osallistumaan Silja Symphony -laivalla järjestettävään bloggaajatapahtumaan. Ilman muuta halusin, joten siellä siis vierähti tämä vapaapäivä. Olisinpa vaan voinut jäädä saman tien ristelilylle, nimittäin tuli melkoinen risteilykuume! Siitä tulee kuitenkin vähän myöhemmin juttua, kun kirjotan blogitapahtumasta ihan oman postauksen tulevina päivinä.

Sen sijaan sain napsittua taas Senjan avustuksella muutamat asukuvat, joissa pointsina oli oikeastaan uusin ostos, nimittäin Minna Parikan Caracalit in action. Vaikka pohdin ensiksi mustia Caracaleja, olivat myös nämä nudevalkoiset hyvä valinta, enkä ole katunut. Kengät ovat saaneet jo useita kehuja!
enninkengissa4
enninkengissa11
enninkengissa1

Shirt: Blanco / Jacket: Bershka / Bag: MK / Pants: Vero Moda / Shoes: Minna Parikka
(same here*)
enninkengissa12
enninkengissa13

Nyt aletaan elää sellaisia hetkiä, että päässä on miljoona asiaa, jotka pitäisi muistaa / hoitaa / tehdä ennen koulun tai siis töiden päättymistä. Sen lisäksi olisi kirjoitettava vielä ainakin viisi tehtävää kaikkiaan kahdeksasta annetusta tehtävästä avoimen yliopiston kurssille. Tämä tarkoittaa käytännössä 10-12 sivun oppimispäiväkirjaa. Onneksi palautus on vasta ensi kuun puolella, joskin uusi kurssi ja sen luennot alkavat kahden viikon päästä. 

Mut hei, alle kaksi viikkoa kesälomaan!

t. Enni

*Sisältää syvälinkin

Kommentit

Lähetä kommentti

Totta turiset kuomaseni:

Lue myös