Marsaanan Wellness-päivän kosmetiikkasaldo

Poikkesin taas kaavasta, sillä tein tämän päivän kosmetiikkasaldosta videon. Tuotteita oli niin paljon, että tuntui helpommalta kertoa asia ääneen. Sain uusia tuotteita testiin Wellnes-päivästä, jota vietettiin tänään Marsaanan showroomilla. Kävin Senjan kanssa piipahtamassa paikan päällä ja lopputuloksena oli paitsi kymmenisen paperikassia, myös ihan älyhienot laineraudalla toteutetut kiharat, jotka sain Biozellin pisteeltä.

Ennen tätä otettiin kuitenkin asukuvia, joten näistä keväisistä kuvista kiitos Senjalle!

IMG_2815 copy
Silk blouse & Shoes: Zara / Jeans: BikBok / Bag: MK / Necklace: gifted

IMG_2811 copy
IMG_2808 copy
IMG_2807 copy
IMG_2816 copy
IMG_2843 copy
IMG_2829 copy
IMG_2825 copy
IMG_2820 copy
IMG_2832 copy

Lainekiharat tuovat kivaa vaihtelua peruskiharakampauksiin. Lähes samanlaisen lopputuloksen saa letittämällä vielä hiukan kosteat hiukset yön ajaksi letille, mutta nopeammin laineet saa luotua siihen suunnitellun raudan ja hyvien muotoilutuotteiden avulla. Hiuksiini käytettiin Biozellin tuotteita.

Yves Rocherin pisteeltä löytyi herkullisten kynsilakkasävyjen inspiroimana tehty sateenkaarikakku ja kasa yhtä värikkäitä macaronseja. Merkin kynsilakat (joita olen saanut aiemmin testiin) ovat olleet todella hyviä. Olen saanut niistä palautetta ihan ystävältäni asti. En tosin meinannut aluksi tunnistaa lakkoja samoiksi, sillä kynsilakat olivat kokeneet pakkausuudistuksen.

IMG_2846 copy
IMG_2845 copy

No tähän videoon nyt näköjään jäi pientä äänihäikkää, sillä nauhoitin äänen vähän liian hiljaisella (eikä tuota mikkiä ole tarkoitettu ihan tällaista äänitystä varten), ja yritin korjata ääntä vielä editointivaiheessa. Mennään kuitenkin tällä.

Videossa näkyneet tuotteet: Medik8Living ProofInvisibobbleElf CosmeticsBiozell color mask (tuotteet saatu blogin kautta).


*Olen piilottamut videon. :)

Sellaista tällä kertaa. Olisi ihana kuulla teidänkin ääntänne tuolla kommenttiboksissa. ;)

t. Enni

Kommentit

 1. Oli kiva taas törmätä tänään! :) Oli kyllä sellainen määrä taas mielenkiintoisia brändejä paikalla Marsaanassa, että huhheijakkaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä olin ihan yllättynyt, ne oli ihan oikeat minimessut! Oli ihana nähdä taas, törmäillään pian! :)

   Poista
 2. Olet ihana videolla ♥
  Ja voi miten upeat asukuvat! Olet kaunis :)
  Millos pidetään treffit? ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :D <3 ollaanko näkemässä lauantaina Anskun juhlissa??

   Poista

Lähetä kommentti

Totta turiset kuomaseni:

Lue myös