LAST CHANCE / CASHCOW

Sen verran oli pakko tulla infoamaan, että yksi Helsingin parhaista vaateliikkeistä lopettaa toimintansa huomenna. Olen ystävystynyt CashCow Clothing -vaateliikkeen omistajan Annan kanssa (teimme aikoinaan yhteistyötä vaateliikkeen vielä sijaitessa Citycenterissä), joten uutinen sai mut melko surulliseksi. Liike muutti sittemmin Kamppiin.

Kuulin lopettamispäätöksestä vain jokusia päiviä sitten, joten riensin paikalle heti kun kykenin. Halusin tukea suomalaista yrittäjyyttä vielä viimeisen kerran vähän enemmälläkin kuin sillä maagisella 10 eurolla (jolla siis synnytettäisiin Suomeen 10 000 uutta työpaikkaa, jos jokainen sen verran enemmän kuluttaisi suomalaisiin tuotteisiin yhden kuun aikana).

Nyt kun myös teillä on vielä mahdollisuus, niin menkää käymään siellä, se on vielä huomisen auki! CashCow sulkee ovensa keskiviikkona 13.5. klo 18.00 ja siirtyy viimeisiksi hetkikseen Kotkaan pop up -myymälään.

IMG_8849_jt
Top & Pants: Minimum

Halusin tukea vielä viimeisen kerran Annan sieluntuotosta, ja tässä siis syy, miksi poseerasin klo 21 kesävetimissä eteisessä. Tällaiset läksiäislahjat ostin CashCowlta.

Joten muistakaa huomenna: Kauppakeskus Kamppi, 5. kerros. 

Last Change!

t. Enni

Kommentit

Lue myös