CURLY HAIR & BUSY GIRL

Viikonloppu viuhahti taas ohi nopeasti ja nyt eletään jo tiistaita. Eilen oli kevyt 13,5 tunnin päivä, sillä suuntasin suoraan töistä Helsingin yliopistolle ensimmäiselle luennolle. Aloitin kasvatustieteiden perusopintojen suorittamisen avoimen yliopiston puolella ja toivon, että saisin niitä edes jonkun verran suoritettua kesän aikana. Tällä hetkellä olen ilmoittautunut neljälle kurssille, joista viimeinen olisi heinäkuussa. Se tarkoittaa sitä, että kesäloma menee opiskellen - ehkä Espanjanlomakin buhuu (jonne tosin en ole vieläkään uskaltanut varata lentoja).Vielä tämänkin jälkeen olisi uusia kursseja.  Vähän pelottaa, etten kohta pääsekään viettämään lomaa Espanjaan. 

Tänään vedän yhden sijaisuuden, ennen kuin suuntaan takaisin Helsinkiin luennoille. Virkistävää olla taas "opiskelija", vaikka kyllä tuo yliopistoelämä ja akateemisuus tuntuu vielä aika kaukaiselta. Mua vaan huvittaa, kun yritetään puhua puhutaan sivistyssanoilla ja ollaan niin kriittisiä, kritisöidään kaikkea. Joo, tiedetään, kasvatustieteilläkin on oma kieli, ihan kuin media-alallakin on. Se kuuluu siihen. Joka tapauksessa, pitkä päivä tiedossa taas, joten salit ja Piloxingit saavat jäädä alkuviikolta.

IMG_2920 copy
IMG_2918 copy
mangorahka

Ostin muuten laineraudan, jolla väsäsin viikonloppuna ensimmäiset kiharat. Laineraudalla tehdyt kiharat ovat melko hyvä tapa saada hiuksiin tuuheutta ja varmaan myös sopivat pohjaksi erilaisille kampauksille. Parasta oli kuitenkin dagen efter, kun hiusille ei tarvinnut tehdä mitään.

Ihan kohta kokkaan aamupalaksi helppoa mangorahkaa. Olen niin onnellinen, että löysin kaupasta Pirkan pensasmustikoita, joten hamstrasin niitä heti pari pussia pakkaseen. Mangosose ja pensasmustikat toimivat makeuttajina tässä rahkassa, joka siis toteutetaan niinkin yksinkertaisella reseptillä kuin mangososeella, rahkalla ja mustikoilla. Kaikkea sekaan maun mukaan.

Mukavaa päivää kaikille!

t. Enni

Kommentit

 1. Aivan ihanasti sun hiukset tuossa ekassa kuvassa!=)

  VastaaPoista
 2. Sun hiukset on ihanat! Tsemppiä opintoihin, ehkä se akateemisuus ja kaiken kysenalaistaminen (hyvällä tavalla) sieltä tarttuu nopeasti ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo terve kriittisyys, sitä kai mä jo tässä postauksessa tein. ;DD Kiitos!

   Poista
 3. Ihana toi ensimmäinen kuva! :) Mitä kasvatustieteen perusopintoja lähdit lukemaan? Itselläni loppuu pian juuri neljäs vuosi yleisen ja aikuiskasvatustieteen puolella.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiva, siinä on varmasti ollut aikamoinen urakka! Mulla on tarkoituksena suorittaa avoimen puolella ne, mitä voi, eli 25 op. Nyt on menossa P1 johdatus kasvatustieteisiin ja ainakin P3, P4 ja P5 on ilmoittauduttu, loput ilmoittautumiset aukeaakin vasta kesäkuun puolella.

   Eniten ehkä kiinnostaisi erityispedagogiikka, mutta tuskin jatkan pidemmälle (ainakaan vielä). Yritän pyrkiä ammatilliseen opettajakorkeakouluun, jotta saisin pedagogiset tehtyä. Sinne vaan täytyy olla ensin tietty määrä opettajatyökokemusta... Ehkä sitten joskus muutamien vuosien päästä voisi miettiä, jos jatkaa kasvatustieteitä pidemmällekin. :)

   Poista
 4. Ihanat kikkurat ja kaunis sinä :) Tsemppiä opintoihin. Hiljaa hyvä tulee, niinkuin vähän puhuttiinkin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Niinpä :) Tässä on niin paljon muutakin hommaa phuuuh!

   Poista

Lähetä kommentti

Totta turiset kuomaseni:

Lue myös