Blogger's Inspiration Day by Ennin kengissä

Jaksatteko vielä lukea näitä? Blogit varmaan kuhisevat postauksia viime lauantaisesta Blogger's Inspiration Daysta. Omani tulee hieman jälkijunassa, sillä muutama viime päivä on mennyt niin kiireisissä tunnelmissa.

Ennen kuin aloitan haluan kiittää myös teitä lukijoita ja muita bloggaajia, jotka olette niin ahkerasti kommentoineet mun ja monien muiden bloggaajien blogeja viikon aikana. Kirjoitin aiemmin siitä, miten blogikommentointi tuntuu olevan vähentynyt todella paljon viime aikoina. Yksi potentiaalinen syykin tälle löytyi, sillä moni lukee, korjaan selailee nykyisin blogeja mm. älypuhelimilla tai tableteilla, joilla kommentin jättäminen ei olekaan yhtään niin helppoa kuin tietokoneella. 


IMG_2548 copy

Tämän vuoden ensimmäinen BID-tapahtuma sujui mielestäni paljon odotettua paremmin ja paikalla oli mielenkiintoisia esittelijöitä, kuten BikBok, L'Oréal Paris, Fresita, rfsu, Verman ja Paulig. Ruokatarjoilu oli myös erittäin onnistunut, vaikka missasin kokonaan Fresitan pisteen ja siellä olleet kuppikakut byhyy...

Ainoastaan muita tunnettuja bloggaajia ja heidän haastattelujaan olisin kaivannut. Viime lokakuussa tapahtumassa olivat mukana mm. Fanny Lyckman, Victoria Törnegren ja Sandra Hagelstam.

IMG_2562 copy
IMG_2541 copy

Järvenpääläiset bloggaajat Sofia ja minä! :)

IMG_2537 copy
IMG_2512 copy

Pauligin pisteellä yhtenä tehtävänä oli kuvata eeppinen elokuva, jossa pääosassa esiintyvät Brazil-kahvipaketit. Jos haluatte käydä katsomassa mun tekemän Brazil-aiheisen lyhytelokuvan nimeltä: "Love Story", niin kurkatkaa instagramiin #brazilleffa. Kisaan saa osallisua kuka tahansa.

IMG_2509 copy
IMG_2506 copy
IMG_2504 copy

Tätä BikBok:in upeaa mesh-pitsimekkoa riensin sovittamaan heti tapahtuman jälkeen. Se oli upea päällä, mutta sen verran avonainen edestä, etten ihan uskaltautunut hankkimaan.

IMG_2566 copy
IMG_2574 copy

L'Oréal Parisin pisteellä edusti Voice of Finlandista tuttu Jesper Anttonen, jonka kanssa otettiin yhteiskuvakin. Kuvassa mun lisäksi olivat myös Noora, Senja ja Sofia!  L'Oréalin pisteillä esiteltiin uusia Prodigy-hiusvärejä, joista sain vaaleimman sävyn kotiin. Kysymys kuuluu, uskallanko värjätä hiukseni? Omalla hiusvärillä on menty nyt jo parin vuoden ajan ja periaatteessa hius on ihan samanlaisessa kunnossa kuin värjättynäkin. 

Nykyvärithän sisältävät ilmeisesti jo paljon hiuksia hoitavia aineita, jolloin värjäys on enemmänkin hoitokeino kuin värinmuutos. Prodigyn idea onkin tarjota huomaamaton sävytys hiuksiin, ja tästä syystä sarjan kaikki sävyt ovat hyvin luonnollisen värisiä. Näin henkilöt voivat valita sävyistä sen, mikä muituttaa eniten omaa luonnollista hiusväriä.

bid2015

Veikkaan, että värjätyihin hiuksiin toisinaan suosimani pastellivärit tarttuisivat paremmin, kampaukset pysyisivät helpommin, sekä omia hiuksia ei varmaankaan tarvitsisi pestä niin usein. Hiuksiini myös muodostuu edelleen juurikasvu, sillä kesällä aurinko vaalentaa hiuksia näkyvästi ja talvella sävy taas muuttuu kylmemmäksi ja tummemmaksi. On värjäyksessä siis puolensa ja puolensa. Otin väreistä tosin asteen liian vaalean, sillä melkein olisin voinut valita yhden asteen tummemmankin juuri sen juurikasvun pelossa...

Eli tällainen mukava päivä tuli vietettyä viime lauantaina. Kiitos vielä Indiedaysille ja kaikille tapahtumassa mukana olleille. Tilaisuus oli hyvin järjestetty ja tapahtumalle oli valittu erinomainen lokaatio Kampin kuudennesta kerroksesta löytyvästä Ravintola Maxinesta. Yhteistyöpostauksia on odotettavissa pari lähipäivinä! 

t. Enni

Kommentit

 1. Kivoja kuvia, voi että olisi pitänyt mennä heti ruokien kimppuun! Siellä ei mitään pannacottaa klo 13.30 enää ollut. :D Kivaa lauantaita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö?? :D Me tultiin heti klo 12 ja silloin oli vielä ruokaa. Macaronsit loppu sillon, kun olin siellä vielä haha. Ihmiset on syöppöjä ;P Kiitos ja samoin!

   Poista
 2. Siellä ei ollut hei mitään ruokaa enää kahdelta :O Vähän harmitti..

  Mutta kivoja kuvia, ihan tuli hyvä fiilis kun aloin itsekin muistella viime lauantaita :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä puolustaudun, että söin kaikkea, mmitä otin, vaan yhden, enkä ottanut kaikkea.. :D paitsi kaksi macaronsia! :D Kiitos:)

   Poista
 3. Hei! Luin postaustas Torremolinosta ja Benalmadenasta, jäi mietityttämään että milloin markkinat olivat Benalmadenassa? (viikonpäivä siis) Ja suositteletko mitään halpoja ostoskatuja tai ostospaikkoja kyseisissä paikoissa? Olisiko Torressa vai Benassa halvempaa? Näytti olevan kiva reissu teillä! :-) Lähti matka varaukseen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Benalmadenassa perjantaisin, Tivoli Worldin vieressä. Näin ainakin siis viimeiset 20 vuotta, tuskin ovat muuttaneet päivää. Torstaina on Torressa, tiistaina Fugessa ja lauantaina Fugessa on ainakin yleensä ollut vielä antiikkimarkkinat (ja ehkä rannan lähellä toisetkin markkinat)?


   Benalmadenassa ei ole hirvestä mulle mitään shoppailtavaa ja Torremolinosissa San Miguelin ostoskadullakin on käynyt pieni kauppakato - Bershka, Pimkie, Lefties ja Zara lähtivät. Kannattaa vaan ottaa bussi tai juna Fuengirolaan, sieltä löytyy nuo kaikki bussikadun varrelta.

   Joo siellä sitä on oltu, viimeiset 26 vuotta. Espanja on <3

   Poista

Lähetä kommentti

Totta turiset kuomaseni:

Lue myös