We had a blast / IBA 2015

No missäs missäs sitä taas oltiin? Yksi mun monista periaatteista on se, että silloin kun on mahdollisuus pukeutua hienommin, tilaisuus pitää käyttää aina hyväksi! Niinpä vedin ykköset päälle ja vietin kivan illan ystävien seurassa Club Capitalissa Indiedays Blog Awards -gaalassa. Paikalla oli toinen toistaan kauniimpia naisia upeine asuineen ja kuten avecin kanssa tuumailtiin, bloggarisulhoilla ei varmasti ollut illan aikana huonoja näkymiä.

Mun asun te näitte jo vähän lähemmin muutama päivä sitten, mutta tässä vielä muutamia paikan päältä räpsittyjä kuvia. Indiedaysin Facebook-sivuille oli myös tullut kuvia tapahtumasta, jotka kannattaa kurkata.

IMG_2624 copy

Tapahtumassa oli tällä kertaa mukavasti actionia ja yökerhokin oli saanut aivan uudenlaisen sisustuksen sitten viime kerran. Tykkäsin tosi paljon. Tapahtumassa järjestettiin mm. Brand New Face -mallikilpailun finaali ja jaettiin tietysti blogimaailman palkintoja. 

Ihmeen vähän muotiblogeja tosin palkittiin. Näyttää siltä, että pintaansa pitävät yhä lifestyle-tyyliset hyvin, hyvin henkilökohtaiset ja avoimet blogit.

IMG_2616 copy
IMG_2601 copy
IMG_2634 copy
IMG_2638_sopy
IMG_2636_enninkengissa_hanski

En voi olla tuijottamatta Tean kilometrisääriä... Tean kanssa tehtiin töitä muuten yhden Citycenterin Hintahurrikaanin aikoihin, en tiedä muistatteko? Tai Tea juonsi, mä bloggasin.

IMG_2593 copy
IMG_2629 copy
IMG_2607 copy
IMG_2588 copy
indiedays blog awards
IMG_2628_copy

Paikalla oli myös paljon ihania ystäviä, kuten Heidi sekä oma insinöörideittini Hanna. 

indiedays-blogawards_700px-127_blog
image: Jalmari Eskelinen / Indiedaysin toimituksen blogi

No ei näistä juhlista sen enempää. Linkatkaa mulle teidän postauksianne juhlista, kävisin mielelläni lukeassa niitä. Mulla on pää sen verran jumissa tästä päivästä, että parempi siirtyä pois koneelta. Kävimme luokkaretkellä Tuulitunnelin kuvauksissa tänään ja sen jälkeen pikaisesti vielä eräässä tilaisuudessa. 

Nyt taidan pestä meikit pois ja uppoutua hetkeksi hyvän kirjan pariin. Mulla periaatteessa alkaisi jo tänään loma, mutta opettajan hommiin kuuluu niin paljon muutakin kuin tuntien pitäminen, että huomiselle riittää vielä paljon ohjelmaa. :)

t. Enni

Kommentit

 1. Oi oletpa ollut kauniina kuten aina ja ihanat nuo kengät! Mä en oo yhtään seurannut että ketä voitti ja mitä :D Täytyy ehkä kädä tutkailemassa että missä mennään. ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Minna! <3 Mullekin osa ihan tuntemattomia, toiset tunnistin nimeltä! :D

   Poista
 2. Oot varmaan yksi harvoista, jotka ovat illalla jaksaneet kuvata näin ahkerasti! :) Mä räpsytin vaan päivällä. Hyvää vappua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Tosin tässä se kuvasaldo oikeastaan olikin haha, mutta onneksi osa ainakin onnistui!

   Poista
 3. Niin kaunis <3
  Mulla jäi kuvaaminen tosi vähiin koko reissun aikana, mut enköhän tässä vielä jonkun postauksen kokoon kursi loppuviikon aikana :) Kivaa vappua! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 Kiva juttu, odotan innolla postaustas!

   Poista

Lähetä kommentti

Totta turiset kuomaseni:

Lue myös