VIDEO: Hei vaan hellurei ja parsaa teki mieli

Aa ihana lomaltapaluu! Kävin eilen salilla ja voi vitsit olin poikki. Tätäkään päivää ei helpota jyskyttävä päänsärky ja oudolta tuntuva kurkku. En voi jäädä sairaslomalle nyt, kun en ole koko vuotena ollut päivääkään poissa töistä!

Videossa jäi sanomatta paljon asioita. Siinä puhuin kuitenkin äänituotannosta yleensä, sillä mun "omat" media-alan jutut, joihin oma osaamiseni pääosin perustuu, ovat valokuvaus, kuvankäsittely, graafinen suunnittelu ja verkko. Ääni & 3D tulevat sen jälkeen. Tosin media-alalla on hyvä tietää kaikesta vähän kaikkea, vaikka se oma pääjuttu olisikin löytynyt. Pitää olla utelias.

ennivideo

Yllä olisi kuitenkin video, johon sain inspiksen virittelemistäni laitteista. Videossa yritin siis selittää sitä, että en ole luontaisesti hyvä laulaja. Muusikon tyttärenä tietää, mitä luontainen lahjakkuus tarkoittaa. Se tarkoittaa sitä, että ääni vaan tulee, eikä sitä tarvitse tehdä mitenkään erikoisesti. Vääriä ääniä ei juuri synny. No sellaista lahjakkuutta mulla ei ole, mutta olen aina tykännyt laulamisesta! Ala-asteella lauloin kuorossa ja taisinpa pariin otteeseen vetää soolona muutaman esityksenkin koulun juhlissa.

Ja loppuun vielä - sain parsaa ja kyllä maistui. Kevään voisi periaatteessa elää pelkällä parsalla. ;)

t. Enni

Kommentit

 1. Hihii, ihana video :)
  Mut voi vitsi, mäkin haluun päästä kokeilee laulua tuollaisella systeemillä, mikillä siis :D Voisit Enni vähän mua opastaa ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahaa tervetuloa Ennin äänikurssille :DD Kiitos! <3

   Poista

Lähetä kommentti

Totta turiset kuomaseni:

Lue myös