Uuden Clarins Eyebrow Pro Kit -kulmapaletin arvostelu

Ihan hetken saatte vielä odotella kuvia eilisistä IBA2015 ja BID2015 -tilaisuuksista. Sitä ennen huomasin muistikortille jääneen pari kuvaa, joista en ole vielä ehtinyt kirjoitella. Sain helmikuussa tuliaiseksi Clarins Eyebrow Pro Kit -kulmakarvapaletin, joka oli kokenut uuden pakkausmuotoilun. 

Sitä ennen vastaava setti oli puolet isompi ja vei meikkilaukusta aika paljon tilaa. Uudesta, järkevämmästä pakkauskoosta annan hirveästi taputuksia. Tosin pienempi koko vaikuttaa myös siihen, että väripaletitkin ovat pienempiä, vaikka hinta näyttäisi olevan ihan samaa luokkaa kuin ennen.

clarins_new

Clarinsin kulmakarvapaletti pitää siis paikkansa omana suosikkinani. Siitä löytyy kaikki tarvittavat sävyt kulmakarvojen ehostamiseen ja ne on helppo toteuttaa kitissä mukana tulevalla kulmakarvasiveltimellä. Tässä erässä sivellin on mielestäni edellistä vielä laadukkaampi ja pienestä koostaan huolimatta se toimii erinomaisesti. Mukana tulevat minipinsetit ovat myös hyvin toimivat.

Vähän aikaa sitten tilasin Dermosilin todella edullisen kulmakarvapaletin ja vannoinkin hetken sen nimeen. Huomasin kuitenkin aika pian sen jälkeen, että paletin värit olivat liian tummia mulle, eikä paletilla saanut millään aikaiseksi vaaleita kulmia.Jos katsotte Pingviini-tilaisuudesta otettuja kuvia, näette, miten tummat kulmat Dermosilin vaaleammallakin värillä tulee, ja tästä syystä halusin vaihtaa johonkin toiseen.

clarins

Eli jos Dermosilin kittiin saisi vielä yhden vaaleamman sävyn, niin käytäisin varmaan suurimmilta osin sitä. Sen pakkauskoko on vieläkin pienempi kuin Clainsin, mutta tosin Dermosilin pakkaus ei sisällä vahaa. 

Kahdeksan euroa on silti älyttömän vähän noinkin laadukkaasta tuotteesta, sillä väriä ei ole kulunut nimeksikään ja paletti ehti olla käytössä kuitenkin yli kuukauden. Sen lisäksi Dermosilin paletista löytyy täydellisen sävyinen korostusväri, jossa on juuri sopivan verran pigmenttiä antamaan kauniin hohteen kulmille ja luomille.

Ennen väripaletteja suosin muuten kulmakynää, johon H&M:n halpaversio soveltui erinomaisesti. Sittemmin olen siirtynyt käyttämään pelkästään näitä. Miten te muut toteutatte kulmameikin? 

t. Enni

Kommentit

  1. Mä en ole ikinä oikein tykästynyt kulmien meikkaamiseen puuterimaisella värillä, saan aina aikaiseksi jotenkin tunkkaista jälkeä. Oma suosikkini on niinkin tylsä kuin Lumenen kulmakynä, nyt kun hyvä koostumus on tehnyt paluun :D Kulmakynä ei saa olla liian pehmeä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo se taitaa olla paljon siveltimestä kiinni. Musta tuntuu, että saan välillä paljon skarpimpaa rajausta kulmiin hyvällä siveltimellä ja sitten puuterimaisella tehty tuntuu jotenkin pidempikestoiselta. Mutta käytin kynää edelliset 10 vuotta ja toimiihan sekin tosi hyvin. Kynissä on myös eroja ja juuri liian pehmeä ei ole ollenkaan hyvä!

      Poista

Lähetä kommentti

Totta turiset kuomaseni:

Lue myös