Summer in the midst of winter

Olipa hulinaa tänään. Tuntuu, että juoksin koko päivän töissä, joten ei ihme, että päästessäni kotiin istahdin sohvalle ja siihen myös jäin. Eilen olin yksin kotona, joten kävin hakemassa Cocon yökylään pitämään mulle seuraa.

Coco asuu vvirallisesti muutaman korttelin päässä, mutta mun oli pakko hakea se unikaveriksi (kyllä Cooce nukkuu sängyssä). Aamuyöstä heräsinkin tuttuun kylmän nenän kosketukseen omalla nenälläni.

Meillä oli niin kiva ilta ja aamu, etten edes ehtinyt ikuistaa tilanteesta yhtään kuvaa.

IMG_2340 copy
IMG_2345 copy
IMG_2336 copy
IMG_2339 copy

Nämä kuvat on otettu tiistaina, kun kävin Helsingissä tutustumassa Kampin ostoskeskuksesta löytyvään Blue Lagoon -kauneushoitolaan ja kevään uusiin CND Garden Muse Collectionin sävyihin. 

Aion tutustua merkkiin paremmin ajan kanssa, koska olen jo koukuttunut kestäviin geelikynsiin. Kuulemani mukaan näissä pitäisi olla paljon pienempi allergiariski, eikä kynsiä tarvitse viilata ennen lakan levitystä. Pysyvyyden pitäisi myös olla vähintään pari viikkoa ja valittavia lakkasävyjä löytyy monia (eritoten nudeja sävyjä, joista mäkin eniten pidän). 

Pääsen joku päivä testaamaan CND Shellac -lakkausta käytännössä, joten osaan sitten kertoa asiasta lisää.

Rekorderlig
Rekorderlig
party images: Henri Juvonen

Näihin tunnelmallisiin Rekorderligin ja Indiedaysin järjestämiin Summer in the midst of winter -bileisiin ja kuviin on hyvä lopettaa. Kesä, tule jo..!

T. Enni

Kommentit

Lähetä kommentti

Totta turiset kuomaseni:

Lue myös