Something from Louis Vuitton & Sunny Salsa

Onko näistäkin kuvista jo peräti viikko? Joo, tämä asu ja herkkuaamupala olivat, ei viime sunnuntain vaan sitä edellisen viikonlopun aamunaloitukset. Puuron kruunasi raejuusto, rahka ja mustikat. Sen sijaan viime viikonlopusta ei kannattaisi puhua, sillä olin pitkästä aikaa ulkona ja erään yhteistyön ansiosta saimme jonkin verran tarjoiluja juhliin. Synttärit olivat tarpeeksi hyvä syy juhlia pilkkuun asti Showroomilla.

Tuohon puuroon vielä palatakseni, tiedättekö,  että olen ollut jo parin vuoden ajan koukussa Pirkan pensasmustikoihin, mutta nyt niitä ei enää tahdo löytyä mistään K-ketjun kaupoista. Nämä mustikat ovat todella makeita ja ovat toimineet muiden maustamattomien ruokien makeuttajina erinomaisesti. Nyt olen kiertänyt Cittarit ja Supermarketit turhaan, sillä  mustikoita ei vaan enää myydä missään.

IMG_8275 copy
Jeans: Guess / Shoes: Zara / Jacket & Shirt: Mango / Bag: Karen Millen / Scarf: Blanco / Glasses: Marc by Marc Jacobs
IMG_8287 copy
IMG_8264 copy

Lauantain kolmen ja puolen tunnin ja eiliset seitsemän tunnin yöunet ovat verottaneet aika loistavasti. Pari deadlinea pukkaa vielä kaiken lisäksi päälle, mutta mä yritän pitää ajatukset joten kuten kasassa. Liikunta kuitenkin auttaa ja se tuli todistettua taas tänään, eikä tuohon kesälomaankaan ole enää kuin hassut kuusi viikkoa.

Eli jos ette vielä tienneet, käyn kerran viikossa Piloxing-tunneilla ystäväni kanssa. Piloxing on kivaa vaihtelua salitreeneihin ja lenkkeihin. Kyseessä on periaatteessa ihan tavallinen, sykettä ja kuntoa kohottava ryhmäliikuntatunti, mutta tunneilla ei käytetä kenkiä ollenkaan ja käsissä pidetään hanskoja, jotka toimivat painoina. Olen kirjoitellut kyseisestä tunnista enemmän aiemminkin, joten kannattaa lukea läpi tuo postaus, jos tämä ryhmäliikuntamuoto kiinnostaa.

Sen lisäksi haluaisin suositella kaikille (ihan omasta vapaasta tahdosta) Sunny salsaa, jonka toimipiste sijaitsee tätä nykyä Järvenpään mattotehtaalla. Sunny salsan hintataso on edullinen ja yrityksen äiti Leena on ihan huippuhyvä ohjaaja. 

Uuden salin ansiosta Sunny Salsa viettää avajaisiaan 1.5, jolloin tunteja pääsee kokeilemaan maksutta. Tässä siis hyvää tekemistä vappupäivän viettoon, itse ajattelin ainakin osallistua! Lisäinfo löytyy Facebookista.

11150279_941298242561477_29507648305635127_n

Ja sitten...

IMG_8729 copy

Ei voi oikein sanoa muuta kuin ❤. Pöytälaatikon kirpparitulot saivat kyytiä (kierrättäminen kannattaa) ja vaihtuivat yhteen pieneen kaunokaiseen - laukkuun, josta olen salaa haaveillut jo monen, monen vuoden ajan.

Odotin oikeastaan tätä hetkeä pitkään, sillä mulla on ollut jo jonkin aikaa sellainen tunne, että en tarvitse / halua mitään uutta, mutta sitten muistin tämän. Sen sijaan olen ollut aika antelias lähipiiriäni kohtaan ja lahjoittanut paljon tavaroita myös ystävilleni. Nyt ajattelin pitkästä aikaa palkita itseäni kaikesta tästä... no vaikka vuodesta. :)

Arvaatteko, mikä siellä on?

t. Enni

Kommentit

 1. Laatikon koosta päätellen, Pochetten NM? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aika lähellä, mutta sanotaanko että kuitenkin tuon pikkusisko! ;)

   Poista
 2. Melkein! Tunnistin vaan laatikon koon kun itsellä ainoa liikkeestä ostettu LV on juuri tuo pochette enkä koskaan lakkaa puhumasta sen puolesta, se sopii käyttöön kuin käyttöön!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo! :) Tämäkin oli kyllä aika ihana iltalaukku ja tulee varmaan olemaan käytössä tästä lähin aina :D

   Poista

Lähetä kommentti

Totta turiset kuomaseni:

Lue myös